Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άλλοι 4 υποψήφιοι προστίθενται στο ψηφοδέλτιο «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» στο Δήμο Κορινθίων

- Advertisement -

Ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» ανακοινώνει ακόμα 4 συμμετοχές υποψηφίων του από τον Δήμο Κορινθίων…

 Πρόκειται για επιχειρηματίες που κατέρχονται στις εκλογές πλαισιώνοντας το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, στα Τμήματα Μεταποίησης και Υπηρεσιών, επιδιώκοντας να προσφέρουν για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας.

Ευάγγελος Διαμαντής  – Ιδιοκτήτης Πλυντηρίου Αυτοκινήτων
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης
«Είναι η στιγμή να μπουν νέοι άνθρωποι στο Επιμελητήριο για να δημιουργηθούν νέες προϋποθέσεις για την Κορινθία, ένα νομό παραμελημένο τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές».  Ο Ευάγγελος Διαμαντής είναι υποψήφιος με την Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα του Δημήτρη Ραψωματιώτη. Διατηρεί πλυντήριο αυτοκινήτων στην Κόρινθο και εκείνο που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και σαν επιχειρηματία είναι η συνέπεια στις συναλλαγές του.
Σπούδασε θερμοϋδραυλικός στο Τεχνικό Λύκειο, και για αρκετά χρόνια καταπιάστηκε με διάφορα επαγγέλματα. Το 2008 αποφάσισε ν’ ανοίξει τη δική του επιχείρηση, την οποίαν διατηρεί ως σήμερα παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Θεόφιλος Νικολάου – Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης – Ασφαλιστικός σύμβουλος
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Ο Θεόφιλος Νικολάου του Παναγιώτη, γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, το 1988. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σαν πραγματογνώμονας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.
Με σημαντική δράση στο φοιτητικό κίνημα το 2010-2011, διετέλεσε πρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ υπήρξε και 3 χρόνια πρόεδρος στο Δ.Σ της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών.
Το 2012 έκανε την πρακτική του άσκηση στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Κορινθίων, όπου και συνετέλεσε στο σχέδιο ηλεκτροδότησης της πόλης της Κορίνθου.
Ένα χρόνο μετά, ξεκίνησε η πορεία του ως ασφαλιστικός σύμβουλος και πραγματογνώμονας στην Εθνική Ασφαλιστική. Πρόσφατα, έγινε διακεκριμένος ασφαλιστικός σύμβουλος.
Το 2016 άνοιξε την καφετέρια Passaggio στην Κόρινθο, την οποία διατηρεί έως και σήμερα.
Ασχολείται με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με την καλαθοσφαίριση, όπου υπήρξε και παίχτης της ένωσης Καβάλας με την οποία κατέκτησε και δύο συνεχή πρωταθλήματα το 2007-2008 και 2008-2009 στη Γ’ και Β’ εθνική αντίστοιχα. Σήμερα παίζει ερασιτεχνικά σε ομάδες του νομού μας.
Κατέρχεται στις εκλογές του επιμελητηρίου με τον συνδυασμό Επιχειρηματική συνεργασία για το Αποτέλεσμα του Δημήτρη Ραψωματιώτη, θέλοντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του τόπου μας, και ιδιαίτερα τους νέους επιχειρηματίες με ιδέες και όραμα, για μία Κορινθία δυνατή ξανά!
Κωνσταντίνος Πολύδωρας – Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Σπούδασε Βοηθός Πολιτικός Μηχανικός, ωστόσο δεν έμελλε αυτό να είναι το αντικείμενο της εργασίας του. Όντας σε εργασιακό αδιέξοδο το 2013ο Κωνσταντίνος Πολύδωρας  αποφασίζει να κάνει το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα. Ανοίγει επιχείρηση εστίασης στον Ισθμό της Κορίνθου, και παρότι το βήμα έγινε εν τω μέσω της κρίσης, η επιλογή τέσσερα  χρόνια μετά, έχει δικαιωθεί!
Η υπομονή, η επιμονή και η διαλλακτικότητα είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στην καθημερινότητα αλλά και στη δουλειά του. Αγαπά το ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά.
Στα κοινά του Επιμελητηρίου μετέχει για πρώτη φορά. Με την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Δημήτρη Ραψωματιώτη, επιδιώκει έναν άλλο ρόλο για το Επιμελητήριο, οραματίζεται έναν φορέα που θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και θα υλοποιεί δράσεις και ενέργειες υπέρ των επιχειρήσεων.
Γιώργος Σιάχρας – Ιδιοκτήτης Ηλεκτρολογείου Αυτοκινήτων
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης
 Επιχείρησε για πρώτη φορά πριν από 18 χρόνια. Γέννημα – θρέμμα Κορίνθιος ο Γιώργος Σιάχρας,με σπουδές στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Αυτοκινήτων, «είδε» στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειάς του στην Αγίου Γεωργίου 24, την ευκαιρία της επαγγελματικής του αποκατάστασης. Με ίδιες δυνάμειςκατόρθωσε να δημιουργήσει από το μηδέν μια επιχείρηση σήμερα κραταιά, μια επιχείρηση «Ηλεκτρολογείο – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων», η οποία στα δύσκολα χρόνια της κρίσης είναι κερδοφόρα γιατί βασίζεται στην άρτια εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών, στην εργασιακή συνέπεια και ειλικρίνεια!
Λάτρης του ψαρέματος μέχρι πρότινος, «κρέμασε» τα καλάμια του το 2015 . Ο ελεύθερος  του χρόνοςαπό τότε είναι αφιερωμένος αποκλειστικά  στη -μόλις 2,5 ετών σήμερα- κόρη του, Ελεάννα!
Ο Γιώργος Σιάχρας  δηλώνει αγωνιστής και τούτος είναι και ο λόγος που καταπιάνεται για πρώτη φορά με τα κοινά του Επιμελητηρίου Κορινθίας. «Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου όπως κι όσο μπορώ» θα πει, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Βρείτε μας και στο facebook στο παρακάτω link:
Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e – mail: ep.synergasia@gmail.com
web : www.rapsomatiotis.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog