Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

8 ακόμα ονόματα από τον Δήμο Κορινθίων ανακοινώνει ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

- Advertisement -
Οκτώ ακόμα ονόματα υποψηφίων συμβούλων από τον Δήμο Κορινθίων ανακοινώνει σήμερα ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», που ενδυναμώνουν τα Τμήματα Εμπορίου, Μεταποίησης και Υπηρεσιών…

Πρόκειται για επιχειρηματίες γνωστούς και  επιτυχημένους, ενεργούς  πολίτες,  που αγαπούν την συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, επαγγελματίες δραστήριους και με άποψη, που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, να ενώσουν τις δυνάμεις του μαζί του. Κατέρχονται  για πρώτη φορά στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, αποφασισμένοι να επέλθει η μεγάλη αλλαγή στη φιλοσοφία αλλά και στην παρεμβατικότητα του Επιμελητηρίου, ώστε ν’ αναβαθμιστεί το επιχειρηματικό τοπίο στην Κορινθία μέσα από σημαντικές ευκαιρίες και ουσιαστικές  πρωτοβουλίες.

Βασίλης Αναστασόπουλος
Ιδιοκτήτης Συνεργείου Επαγγελματικών Οχημάτων
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης
Είναι από τους ανθρώπους που έχουν κατορθώσει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.  Ο Βασίλης Αναστασόπουλος, με σπουδές Μηχανικού Αυτοκινήτωνανοίγει τη δική του ατομική επιχείρηση, Συνεργείο Επαγγελματικών Οχημάτων, το 1992 στην Κόρινθο.
Δραστήριος, εργασιομανής και με στόχο πάντα τη βελτίωση και εδραίωση της δραστηριότητάς του, κατορθώνει 25 χρόνια μετά, με τεχνογνωσία και συνέπεια, να διατηρεί μια υγιή και επικερδή επιχείρηση, κόντρα στα χρόνια της κρίσης και τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.
Στα 51 του χρόνια είναι πατέρας τριών παιδιών και παππούς ενός κοριτσίου. Η μια του κόρη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, η δεύτερη, φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη σπουδάζει νηπιαγωγός, ενώ ο υιός Αναστασόπουλος βαδίζει «στα χνάρια» του πατέρα, ασχολούμενος με την επιχείρηση.
Ο Βασίλης Αναστασόπουλος κατεβαίνει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας  για να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην προσπάθεια στήριξης και ανάτασης του Επιχειρείν στην Κορινθία. «Με τη συμμετοχή μου θέλω να βοηθήσω και εγώ, όπως και όσο μπορώ, να διορθωθεί η υπάρχουσα, δυσμενής για τους επιχειρηματίες, κατάσταση» .
Είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Ιωάννης Κεμερλής
Έμπορος Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων 
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα
 
Προσφέρει ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπό του και αυτό είναι το μεγαλύτερο γνώρισμα και χάρισμά του! Εθελοντής Πυροσβέστης στην Υπηρεσία του Κιάτου από το 2010, ο Γιάννης Κεμερλής είναι στην πράξη και στην ουσία χρήσιμος και ενεργός πολίτης, τέτοιους που η κοινωνία μας έχει ανάγκη!
Με την ίδια διάθεση προσφοράς κατεβαίνει στη μάχη των εκλογών του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», προσυπογράφοντας με τη συμμετοχή του το όραμα και την προσδοκία του επικεφαλής για ένα ανοιχτό Επιμελητήριο, ένα Επιμελητήριο ενεργό και χρήσιμο για τον Επιχειρηματία.
Ο Γιάννης Κεμερλής είναι έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επιχείρηση που διατηρεί από το 2010 στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει Τεχνικός Αυτοκινήτων, ενώ τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο συνεργείο του πατέρα του όπου και μυήθηκε στο χώρο του αυτοκινήτου. Τις σπουδές του ακολούθησε εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες αυτοκινήτου όπως είναι η Μερσεντές.
 Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο θετικό και αισιόδοξο, έναν επαγγελματία με ικανότητες στην επικοινωνία και ταλέντο στις πωλήσεις.
Πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2017, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, μπαίνοντας και επισήμως στο Club των παντρεμένων!
Μαρία Κωνσταντίνου
Πολιτικός Μηχανικός – Ιδιοκτήτρια Τεχνικού γραφείου
Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών
Φύση καλλιτεχνική, ευαίσθητη και παρεμβατική. Τα τρία αυτά γνωρίσματα έμελλε να καθορίσουν τις επιλογές της ζωής της και να την καταστήσουν πολίτη ενεργό και  πολυπράγμων.
Η Μαρία Κωνσταντίνου είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως γνωστό στην Κορινθιακή Κοινωνία. Όχι μόνο από την επαγγελματική της υπόσταση – διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κόρινθο από το 2005 – αλλά και από την πολυδιάστατη παρουσία και δράση της στην αυτοδιοικητική – κοινωνική – πολιτιστική  ζωή του τόπου που γεννήθηκε.
Πολιτικός Μηχανικός με Muster στο Περιβάλλον και πτυχιακή στην Τριτοβάθμια Επεξεργασία Λυμάτων Βιολογικού Καθαρισμού Κορίνθου, Εργολάβος Δημοσίων Έργων, Ενεργειακός Επιθεωρητής, 3 φορές υποψήφια στην Τοπική Αυτοδιοίκησημέλος επί σειρά ετών σε νευραλγικά Διοικητικά συμβούλια όπως της ΔΕΥΑΚ, της Φιλαρμονικής, της Αναπτυξιακής του Δήμου Κορινθίων, της ΕΕΤΕΜ, κάποια μόνο από τα «γαλόνια» της επαγγελματικής και αυτοδιοικητικής της πορείας.
Την Μαρία Κωνσταντίνου, ωστόσο, θα την δούμε από παιδί ακόμα στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – έφτασε στα ανώτερα κλιμάκια του στην πορεία των χρόνων – θα την συναντήσουμε στο Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείοστο θεατρικό σανίδι  να καταθέτει ψυχή με το «Θεατρικό Εργαστήρι» του Γιώργου Τζαβάρα αλλά και σε κάθε γωνιά της πόλης με το ποδήλατό της, το οποίο – όσοι την γνωρίζουν – λένε πως  «γεννήθηκε μαζί της», αφού… δεν το αποχωρίζεται ποτέ!
Αεικίνητη, αισιόδοξη και πάντα μ’ ένα χαμόγελο στα χείλη, κατορθώνει να συνδυάζει την πολυπραγμοσύνη της με τη μητρότητα, αφού έχει μια κορούλα μόλις 8 ετών.
Στη μάχη των επιμελητηριακών εκλογών του Δεκέμβρη δηλώνει παρούσα με την  «Επιχειρηματική Συνεργασία  για το Αποτέλεσμα» και την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη. «Θέλω να εργαστώ για να επέλθει αλλαγή σκηνικού. Για να διαμορφωθεί ένα νέο τοπίο, φιλικό προς τους επιχειρηματίες. Η συμβολή των γυναικών σε αυτήν την αλλαγή και διαμόρφωση μπορεί να είναι καθοριστική».
Χρήστος Μιχαηλίδης
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Ηχητικού εξοπλισμού & Επικουρικών Υπηρεσιών Θεάματος
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
 
Ένα κατσαβίδι ήταν η προέκταση του χεριού του από μικρό παιδί! Δε χαλούσε τα στερεοφωνικά για να τα φτιάξει από την αρχή σαν κλασσικός «μαστροχαλαστής», αλλά για να… καταλάβει πως λειτουργούν! Αυτήν του την ανησυχία την σπούδασε και μετέπειτα την έκανε επάγγελμα. Ο Χρήστος  Μιχαηλίδης,  αφού τελείωσε το Λύκειο, φοίτησε στο ΙΕΚ Δομή. Με το πτυχίο του ανά χείρας «ζυμώθηκε» για αρκετά χρόνια σε δουλειές που άπτονταν του αντικειμένου του για να φτάσει στο 2009, χρονιά που κάνει το μεγάλο βήμα.
Δημιουργεί τη δική του ατομική επιχείρηση στην Κόρινθο , «Εμπορία Ηχητικού εξοπλισμού και Επικουρικές Υπηρεσίες Θεάματος», διότι όπως θα πει «δεν υπήρχε άλλος δρόμος, έπρεπε να επιχειρήσω» και πως όχι, ο Χρήστος Μιχαηλίδης είναι ένας άνθρωπος μακριά από τη φιλοσοφία του υπαλλήλου και του ωραρίου. «Το κινητό μου είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό» θα παραδεχτεί, αποκαλύπτοντας ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του.
Απαιτητικός από τον εαυτό του, αυστηρός με τον εαυτό του και τους άλλους, ειδικά σε ζητήματα δουλειάς, είναι σήμερα καταξιωμένος επαγγελματίας στο χώρο του με σπουδαία δείγματα εργασίας. Deza vu, Soul Kitchen, Boca, Alchemist, Libido, Peperoncino, Gallo Nero, Deco, Blue Note, Levantes, ΣΤΑΧΥ και προσφάτως το ENZYME είναι επιχειρήσεις που έχουν την υπογραφή του στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, καθώς επίσης και το Couleur Locale στο μοναστηράκι.
Στα σπουδαία επιτεύγματά του, η οικογένεια του, η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά. Μια κόρη 22 ετών, φοιτήτρια σήμερα στο Γεωπονικό της  Θεσσαλονίκης, ένας γιός στα 18 που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και ένας μπέμπης μόλις 15 μηνών που αντί για κουδουνίστρα κρατά… κατσαβίδι προμηνύοντας σαφώς το μέλλον!
Στον όποιο ελεύθερο χρόνο εξοικονομεί το κατσαβίδι και το κολλητήρι είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο θα δηλώσει και λάτρης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Ο Χρήστος Μιχαηλίδης  πορεύεται στο επιχειρείν έχοντας στις πλάτες του μια παράδοση βαριά. Ο πατέρας του, Γιάννης Μιχαηλίδης, διατηρούσε στην Κόρινθο για πλέον των 40 ετών φροντιστήρια. Αυτήν την επιτυχημένη πορεία επιδιώκει να συνεχίσει και ο ίδιος , κόντρα σε δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες, συνθήκες που όπως ο ίδιος λέει «σε κάνουν να μη θέλεις να είσαι επιχειρηματίας».
Στα Κοινά και στο Επιμελητήριο Κορινθίας παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί εδράζονται από την αναγκαιότητα των αλλαγών. «Χρειάζονται αλλαγές. Το Επιμελητήριο θα πρέπει να κοιτάξει τον Οικογενειάρχη Επιχειρηματία, το πώς θα τον βοηθήσει να κρατήσει ζωντανή την επιχείρησή του, γιατί σήμερα υπάρχει στην Κόρινθο σοβαρό πρόβλημα. Μιλώ για αλλαγές και στη λειτουργία αλλά και στις δράσεις.»
Ο Χρήστος Μιχαηλίδης είναι μόλις 40 ετών!
Προκόπης  Ντερτιλής
Ιδιοκτήτης Κουρείου
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών  
Είναι νέος επιχειρηματίας και θέλει να προσφέρει. «Οι νέοι είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους  στο Επιμελητήριο Κορινθίας και με ‘’οδηγό’’ την εμπειρία την οποία διαθέτει ο κύριος Δημήτρης Ραψωματιώτης, να οδηγήσουν σε αλλαγή και μετατροπή του φορέα σε ουσιαστικό εργαλείο στήριξης των επιχειρηματιών.»
 Ο Προκόπης Ντερτιλής είναι ο ιδιοκτήτης του «PROKOPIS BARBERSHOP»  στην Κολιάτσου 35 στην Κόρινθο. Άνοιξε την επιχείρηση του το 2009, η κρίση δε στάθηκε ανάχωμα στα σχέδιά του, ο ίδιος άλλωστε με εφόδια τις σπουδές του στην Σχολή Κομμωτικής Τέχνης «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ», γνώριζε καλά πως η συνέπεια, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνουν ήταν οι γερές βάσεις στις οποίες μπορούσε να χτίσει μια πετυχημένη επιχείρηση, όπως και έγινε!
Στον ελεύθερό του χρόνο μελετά βιβλία που αφορούν την κομμωτική για να προοδεύει την τέχνη του, περπατά, τρέχει αλλά ασχολείται και με το kick boxing. Είναι 37 ετών και ελεύθερος.
Ο Προκόπης Ντερτιλής είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.
Παναγιώτης Περιβολάρης
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης – Καφετέριας / Μουσικός
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
 
Γεννημένος  στην Κόρινθο, την πρώτη Αυγούστου του 1979, από πολύ μικρός θα μπει στο στίβο του ελεύθερου επαγγέλματος. Το 2004 θ’ ανοίξει μαζί με  τη σύζυγό του Βασιλική, την πρώτη του επιχείρηση, κατάστημα παιδικών υποδημάτων στο κέντρο της πόλης, επιχείρηση την οποίαν διατηρεί έως και το 2014.  Το 2012 και ενώ η πρώτη επιχείρηση ήταν ενεργή, αποφασίζει να καταπιαστεί και με τον τομέα της εστίασης. Κάπως έτσι  «γεννιέται» το  «MOTOWN music cafe», μια καφετέρια με το δικό της αποτύπωμα στην πόλη!
Ο Πάνος Περιβολάρης, δραστήριος και πολυσχιδής σαν προσωπικότητα, ανάμεσα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες , πάντα βρίσκει χρόνο για τη μεγάλη του αγάπη, την μουσική!  Είναι ιδρυτικό μέλος ενός από τα πιο δραστήρια μουσικά σχήματα  της πόλης, τους The Final Act, με ζωντανές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Με τη Βασιλική έχουν μια κόρη 7,5 ετών.
«Αν θέλουμε να ακούγεται  η φωνή μας, ως ενεργοί πολίτες πρέπει να συμμετέχουμε στις διαδικασίες, έστω και ως ψηφοφόροι. Το επιμελητήριο δεν αφορά μόνο τους επαγγελματίες, αλλά την ίδια την κοινωνία. Η «Επιχειρηματική Συνεργασία»  θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα!» θα πει ο ίδιος με ζέση, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Ισχυρή Ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη στις Επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου.
Παναγιώτης Τσακαλάκος
Ιδιοκτήτης Καταστήματος 
Service Κινητών
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα
 
Πνεύμα ελεύθερο και δημιουργικό, ανήσυχο και ανικανοποίητο. Άνθρωπος κοινωνικός και αγαπητός. Επιχειρηματίας διορατικός και προσηλωμένος στους στόχους του! Ο Παναγιώτης Τσακαλάκοςγεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής και μένει στην Κόρινθο, όπου και διατηρεί τα τελευταία 7 χρόνια κατάστημα Ηλεκτρονικών, μια δουλειά η οποία απορροφά -όπως θα πει- όλο του το χρόνο!
Τη δουλειά του την έχει σπουδάσει. Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και πτυχιούχος Ηλεκτρονικός,  κατόρθωσε μόλις στα 29 του χρόνια – και  μετά από εργασία σε εταιρίες που άπτονταν του αντικειμένου του αλλά και μια επιχείρηση εμπορικής φύσεως – να δημιουργήσει τη δική του ατομική επιχείρηση ηλεκτρονικών, εστιασμένη στο Service των κινητών τηλεφώνων.
Οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και  τα σωρευμένα προβλήματα του επιχειρείν, είναι οι λόγοι που τον κινητοποιούν σε αυτές τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Gjok Babaj (Γκιόκ Μπαμπάι)
Ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταλλικών κατασκευών
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης
 
Ήρθε στην Ελλάδα το 1994.  Πέντε μόλις χρόνια αργότερα, το 1999, ανοίγει τη δική του ατομική επιχείρηση, επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με έδρα την ΚόρινθοΟ Gjok Babaj, γεννημένος στην Αλβανία και κάτοικος Κορίνθου τα τελευταία 23 χρόνια, δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης σ’ ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, έτσι όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Με «όπλα» του την αισιοδοξία, την εργατικότητα, την καλή διάθεση προς τους ανθρώπους, την κοινωνικότητά του και τη συνέπεια στη δουλειά του, κατορθώνει να είναι αγαπητός και προτιμητέος στον κλάδο του, εδραιώνοντας χρόνο με το χρόνο τη δραστηριότητά του.
Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει. «Πρέπει να υποστηρίξουμε τους επαγγελματίες, να τους βοηθήσουμε, να τους κάνουμε -ειδικά σήμερα – να νιώσουν ασφάλεια. Ο ιδρώτας μας να έχει αξία, γι’ αυτό είμαι υποψήφιος» θα πει χαρακτηριστικά, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Ο Gjok Babaj είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog