Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενδιαφέρουσες “μάχες” στην Α΄ Κορινθίας (6η αγωνιστική)

- Advertisement -

 Με την 6η αγωνιστική , συνεχίζεται , το Σάββατο 28 Οκτωβρίου – 16:00- , ανήμερα  της Εθνικής Επετείου  του Ιστορικού  «Ο Χ Ι»,  το πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας Κορινθίας…

Οι δύο απόλυτες  πρωτοπόρες ομάδες της Κορίνθου, αγωνίζονται στα γήπεδά
τους  με αντιπάλους  ικανούς  να τους προκαλέσουν «ζημιά».. Η Κόρινθος ΄06 , αντιμετωπίζει  , στο ΔΑΚ, τον Πανκαμαριακό, ενώ  στον Συνοικισμό ο ΠΑΣ  Κόρινθος  υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου.
Ο τρίτος  της  παρέας  της  Κορίνθου  και νεοφώτιστος  στην κατηγορία, Άγιος  Γεώργιος, δοκιμάζεται στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον Ηρακλή που  αναζητά  το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο» στο πρωτάθλημα,  Ο Άγιος  Γεώργιος , αν και νεοφώτιστος  , για  πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α΄ Κορινθίας,  κάνει  την έκπληξη, καθώς βρίσκεται  τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα και  χωρίς  ήττα.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αγωνίζεται με τον Αστέρα Δερβενίου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το δεύτερό τους «τρίποντο», όπως  η Ελλάδα Βέλου , στα Αθίκια, κόντρα στον Τενεάτη και  ομοίως η Δάφνη  Εξαμιλίων απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου.
Στο «Γιάννης Στέφας»  ο Ισθμιακός  αντιμετωπίζει  τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ  στο Σοφικό  , στη μάχη της ουράς , μάχονται  για την πρώτη τους νίκη  ο Πανσολυγειακός με τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.

 Η 6η αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος – Θύελλα Πετρίου
Παννεμεατικός – Αστέρας Δερβενίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Αγ. Γεώργιος
Πανσολυγειακός – ΑΟ Σπαθοβουνίου
Δάφνη Εξαμιλίων -Ηρακλής Λεχαίου
Ισθμιακός – Ολυμπιακός Άσσου
Κόρινθος ’06 – Πανκαμαριακός
Τενεάτης Αθικίων – Ελλάς Βέλου
Πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog