Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Ηρωες του τόπου μας την μαύρη περίοδο της Κατοχής !

- Advertisement -
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, μέσα από αυτή τη στήλη, είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές-συμπολίτες μας, που με αυταπάρνηση υπερασπίστηκαν τα πάτρια εδάφη και έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία………..


Οι άνθρωποι αυτοί εκτελέσθηκαν από τους ναζί την περίοδο του πολέμου και τα ονόματά τους έμειναν ανεξίτηλα στην ιστορία και στις καρδιές μας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!!!!!!!
Από το αρχείο του κ. Σιώκου Ανδρέα










- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τα φανταρακια που εδωσαν την ζωη τους στην ΑΛΒΑΝΙΑ τιποτα? για αυτους που σκοτωθηκαν στην Αιγυπτο με τον νομιμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ στρατο εστω κατι?για αυτους που εδωσαν την ζωη τους για να κρατησουν την χωρα ελευθερη απο τον αλλο φασισμο τον κοκκινο τιποτα? η ιδια κομμουνιστικη προπαγανδα καθε χρονο…..

  2. Ποιους ήρωες !
    Για πείτε μας για έναν ένα.
    Που και πως πέθανε !!!???
    Η δεν ξέρετε ?
    Μόνο τότε θα έχει ένδιαφερον το άρθρο
    Μέχρι τότε καλό βράδυ

  3. Eυτυχώς που υπάρχει και το Loutrakiblog και δίνει βήμα σε εσάς να γράφετε ανώνυμα σχόλια.Αν έχετε τα κότσια βγείτε επώνυμα στην πόλη μας να τα πείτε αυτά,να σας κάνουν μάθημα ιστορίας και πολιτικής οι συγγενείς των νεκρών.Αλλιώς κρυφτείτε πάλι στα λαγούμια σας.

  4. Πού ήταν το ΕΑΜ πρίν διαρραγεί το σύμφωνο Ριμπεντροπ Μολότοφ;;; Μέχρι τότε δεν έκαναν αντίσταση γιατι ήταν φιλαράκια Στάλιν & Χίτλερ. Σωστά; Μέχρι το 42, που αποφάσισαν ότι είναι αντίπαλοι, η Ελλάδα είχε πόλεμο όμως. Ποιοί ήταν στο Μέτωπο λοιπόν;

  5. 4:23 μ.μ. εννοείς τους τότε ταγματασφαλίτες ή τους τωρινούς που κάνουν όλα τα χατήρια της Μέρκελ και ρίχνουν και ένα yes sir στον Τραμπ έτσι, για να διατυρούνται στην εξουσία. Λοιπόν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog