Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρομακτικός ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παμβοχαϊκό (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Όντας εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Βραχάτι όπου και επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Παμβοχαϊκού για τη Volleylegue σε μόλις 78 λεπτά…

δανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός νικώντας με 3-0 τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι σημειώνοντας την πιο ευρεία σε έκταση νίκη. Με μόλις 48 χαμένους πόντους και ελάχιστα ομαδικά λάθη (μόλις 12) ο Ολυμπιακός έκανε εκρηκτική εμφάνιση και πίεσε από την αρχή έως το τέλος τον Παμβοχαϊκό.

Όλα ξεκινούσαν από το σερβίς με τον Μίκο Οϊβάνεν. Ο Φινλανδός πήρε 5 άσσους, ενώ ο Φαμπιάν Ντρίζκα μοίρασε υποδειγματικά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός με 53% αποτελεσματικότητα στην επίθεση και σερβίς φωτιά άνοιγε δρόμος απέναντι στον Παμβοχαϊκό που πάλεψε αλλά δέχτηκε μεγάλη ππίεση στην υποδοχή. Οπως φαίνεται και στην διακύμανση του σκορ ο Παμβοχαϊκός ακολουθούσε τον Ολυμπιακό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο 1ο σετ ο Ολυμπιακός με σερί 3-0 ξέφυγε 6-3 και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ανέβασε τη διαφορά στο +5 (16-11). Ο Παμβοχαϊκός μείωσε σε 18-16 αλλά με δύο πόντους το Οϊβάνεν ο Ολυμπιακός ξέφυγε 20-18 και έφτασε άνετα στο 25-18.

Με το σερβίς του Ντζίζκα και το μπλοκ του Μπέμε ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 7-0 στο 2ο σετ. Ο Παμβοχαϊκός μείωσε σε 14-10 αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι με δύο σερί 3-0 και 4-0 από το σερβίς πήρε μεγάλη διαφορά και έφτασε στο 25-14.

Με τον ίδιο τρόπο που άρχισε το δεύτερο σετ, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και στο τρίτο ξεφεύγοντας με 3-0 αλλά στη συνέχεια ο Παμβοχαϊκός ισοφάρισε σε 4-4. Ο Μάρκους Μπέμε ωστόσο με δυνατή επίθεση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Θρύλο και ο Αλεξίεφ «έγραψε» το 4-6 και το 5-8 για το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Στην εξέλιξη του σετ οι Πειραιώτες διατήρησαν το προβάδισμα και πρότι μείωσαν οι γηπεδούχοι (12-15) έφτασαν εύκολα στο 25-16 και την τελική επικράτηση.

Παμβοχαϊκός – Ολυμπαικός 0-3

Τα σετ: 18-25, 14-25, 16-25 σε 73′

*Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 3 άσσους, 29 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 12 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 9 άσσους, 35 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Γκλάντστοουν 5 (2/8 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Κωτσάκης 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ, 14% υπ. – 0% άριστες), Βουλκίδης 2 (1/6 επ., 1 άσσος), Παλέντζας 18 (16/37 επ., 2 μπλοκ), Δαλακούρας 8 (7/24 επ., 1 μπλοκ, 39% υπ. – 29% άριστες), Περίνι / Γκαράς (λ, 31% υπ. – 31% άριστες), Γεωργίου, Σαρικεΐσογλου (60% υπ. – 40% άριστες), Γουέισκιρχερ 2 (2/9 επ., 56% υπ. – 22% άριστες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπενίτεθ): Οϊβάνεν 14 (8/16 επ., 5 άσσοι, 1 μπλοκ), Πετρέας 9 (7/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μπέμε 5 (2/6 επ., 3 μπλοκ), Ντζίζγκα 4 (1/2 επ., 3 άσσοι), Αλεξίεφ 9 (7/11 επ., 2 μπλοκ, 33% υπ. – 22% άριστες), Ραούβερντινκ 11 (9/21 επ., 2 μπλοκ, 53% υπ. – 35% άριστες) / Στεφάνου (λ, 50% υπ. – 42% άριστες), Δαρίδης (λ), Χριστοφιδέλης, Ζουπάνι 1 (1/3 επ.), Στιβαχτής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 28/10

Εθνικός Πειραιώς – Παναχαϊκή 3-1

Κυριακή 29/10

Φοίνικας Σύρου – Νίκη Αιγινίου 3-0

Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξ. 1-3

ΠΑΟΚ – Κηφισιά 3-0

Ηρακλής Χαλκίδας – Ηρακλής 3-0

Δευτέρα 30/10

18:00 Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 3

2. ΠΑΟΚ 3

3. Εθνικός 3

4. Φοίνικας Σύρου 3

5. Ηρακλής Χαλκίδας 3

6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3

7. Ηρακλής 0

8. Παναθηναϊκός 0

9. Παναχαϊκή 0

10. Κηφισιά 0

11. Νίκη Αιγινίου 0

12. Παμβοχαϊκός 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 04/11

Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ηρακλής – Φοίνικας Σύρου

Παμβοχαϊκός – Εθνικός Πειραιώς

Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός

Κηφισιά – Ηρακλής Χαλκίδας

Δευτέρα 06/11

19:00 Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oταν η διαιτησια δεν ειναι οργανο του ενος οπως για πρωτη φορα συμβαινει φετος, τοτε εχεις στις πρωτες θεσεις του πρωταθληματος της σουπερ λιγκας 6,7 ομαδες κοντα κοντα βαθμολογικα, κοινως ενα καθαρα ανταγωνιστηκο και ενδιαφερον πρωταθληματακι και μακαρι ειλικρινα να παει το πραγμα ετσι μεχρι τελους και ο καλυτερος να το παρει. Οχι δεν γιναμε ακομη ουτε πχ Αγγλια, ουτε Γερμανια, ουτε Ιταλια, ουτε Ουαλια, ουτε Ισπανια, ουτε Γαλλια, αλλα μπρος το χαλι των προηγουμενων ετων κατι ειναι και αυτο! Αυτα…

  2. ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ LOYTRAΚΙ ΜΑΣ BLOG, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΟΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΑΠΟ ΒΡΑΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ, Ε ΔΕΝ ΛΕΕΙ..

  3. Πάνάθά φίλε δικό σου το είναι το σχόλιο 12:36.πρώτα από όλα να δώσω τα συγχαρητήρια μου που μας νικησατε το Σάββατο μαγκικα τίμια και καθαρα.Δυστυχώς εμείς δεν 'πηγαμε'στη λεωφόρο το γιατί θέλει πολλή κουβέντα. Τώρα για το πρωτάθλημα που λέτε έχει ενδιαφέρον και θα 'παλεψουν'πολλές ομάδες μέχρι το τέλος του, 31 Οκτωβρίου σήμερα!!Άμα σε είχα κερδίσει το Σάββατο το πρωτάθλημα ειχε τελειώσει. Να μη πολλή χαιροσαστε ότι θα χάσει ο βαγκελας το πρωτάθλημα από τους δευτρεροτριτους ούτε εκπλήξεις σαν της Λέστερ στην Αγγλία γίνονται. Τον Μάιο η κουπα στο Πειραιά αλάνια μου. ΥΓ ο βαρβερδε πήγε το ΜΕΣΙ για τσιπουρακι στο Πασαλιμάνι σήμερα

  4. Που να ξεφυγεις απο τον φιλτατο Αντρεα, γινεται, δεν γινεται και ας ειναι και στην Ουαλια!! Ναι δικο μου ειναι το σχολιακι και σε ευχαριστω για την λεβεντικη ειλικρινη σου παραδοχη και τα καλα σου λογια. Αν και δεν ειμαι Οσφπ μου αρεσει και την βρισκω πολυ οταν ειμαι στο Μικρολιμανο στην Καστελα και στο Πασαλιμανι. Καλη επιτυχια αποψε στα παιδια του Πειραια..

  5. 3:05 μ.μ. Οταν θα μαθετε να παιρνετε πρωταθληματα με την αξια σα ςκαι μονο και οχι με την αξια του μαμωνα γιατι τοσα χρονια ετσι παντα κερδιζεται με τον μαμωνα τοτε μονο να μιλησετε

  6. 7:06 κάτι τέτοια σας έχουν φτάσει εκεί που είστε και θα περνούμε για αλλά 10χρονια το πρωτάθλημα. Αυτό το 'μαμωνα'τη σημαίνει αρχηγε μου πρωτη φορά το ακούω σοβαρά μιλάω. Πάλι με κοντομάνικο θα παιξω Ευρώπη φέτος κύριε πρεσβη.

  7. 8:04 π.μ. Κριμα ανθρωπος σπουδαγμνεος στα καλυτερα πανεπιστημια με δουλεια στο εξωτερικο και δνε ξερεις τι θα πει μαωνας κριμα τζαπα οι σπουδες

  8. 11:23 δεν είμαι φοιτητής καλε μου ανθρωπε 50 χρόνον είμαι. Ούτε σπουδασμενος είμαι. Ζαχαροπλαστης και φούρναρης είμαι.τι είναι η 'Μαμωνα 'δεν ξέρω πες μου σε παρακαλώ να μάθω και εγώ και σου εύχομαι να πάρεις το πρωτάθλημα

  9. Μεταφραζω. Με την λεξη "Μαμωνα" εννοει ο φιλος σχολιαστης οτι κατακτηθηκε κατι ψευτικα κυβδιλα κλεμμενα και απατεωνιστικα.

  10. Τωρα μου κεντρισες την περιεργεια φιλτατε και συνομηλικε Αντρεα. θα σε ρωτησω επι προσωπικου και αν θες μου λες. Πως και εγκατασταθηκες στην Ουαλια αφηνωντας μαλιστα ενα μερος οπως ειναι το χαρισματικο Λουτρακι.

  11. Εντάξει για κάτι τέτοιο το περίμενα αλλά τον 'καθαρεβουσιανο 'πάνάθά με μπέρδεψε με τη λέξη 'Μαμωνα 'τι να κάνουμε είμαστε του πεζοδρομίου δεν την γνωρίζουμε την'ελληνική 'απτεστος που λεγαν και οι μάγκες. Ότι θέλει πάντως να πιστεύει ο φίλος εμείς ξέρουμε πως τα πήραμε και πως θα τα περνούμε για αλλά 15 Χρόνια που είπε και ο βαγκελας με μαμωνα κυβδιλα ψεύτικο να σκάνε οι εχθροι μας ΑΝΤΈ γεια

  12. Βλέπω μακριά φίλε μου πάνάθά και έβλεπα την 'καταιγίδα 'που ερχοταν. Πλακιτσα κάνω μετακόμισα με την γυναίκα και τον ένα μου γιο για δοκιμή και καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσει και εκπαίδευση τα νέα παιδιά στη πορεία έκανα και 2ογιο και τα δύο σπουδασαν ο ένας τελείωσε και εργάζεται ο μικρός άρχισε πανεπιστήμιο για νομική δεν το έχω μετανιώσει. Επαφή με ελληνες και Ελλάδα έχω τον ολυμπιακό τον βλέπω κάθε φορά που έρχεται στο νησί και φιλικα και 2 φορές έχω έρθει και Ελλάδα να τον δω στο τσου λου. Σε ικανοποιησα με την ερώτηση που είχες πως την εκανα για Ουαλία

  13. Απ οτι φαινεται μαλλον δικαιωθηκες εκ των πραγματων που μεταναστευσες εγκαιρως εκει στην αλλοδαπη, οπως δυστυχως θελει να κανει το ιδιο πραγμα σημερα και ενα τουλαχιστων 8Ο% των νεων Ελληνοπουλων!! Εκει μας εχουν καταντησει.. Το καλοκαιρι παντως να "ψηφιζεις" Ελλαδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog