Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έξω φρενών η Βίκυ Σταμάτη! Ωρυόταν μετά την απόφαση του δικαστηρίου για εκ νέου φυλάκισή της

- Advertisement -


Σε υστερική κατάσταση ήταν μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών η Βίκυ Σταμάτη, καθώς σύμφωνα με την απόφαση επιστρέφει στη φυλακή.

Εκτός από την ίδια, στη φυλακή επιστρέφει και ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως και ο Αστέριος Οικονομίδης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και η Αρετή Τσοχατζόπουλου.
Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη, που βρισκόταν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, στο άκουσμα της απόφασης έγινε έξαλλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε να ωρύεται, να κλαίει και να βρίζει τους πάντες. Σε τραγική κατάσταση και ο Άκης Τσοχατζόπουλος που καλείται να επιστρέψει και πάλι στον Κορυδαλλό.
Η Βίκυ Σταμάτη μάλιστα, βλέποντας τους δημοσιογράφους να… μαζεύονται κάτω από το σπίτι της, τηλεφώνησε στην Αστυνομία ζητώντας να τους απομακρύνει.
Ένα περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο και ζήτησε ευγενικά από τους ρεπόρτερ να μείνουν μακριά από την είσοδο του σπιτιού και να τηρήσουν όσο το δυνατόν πιο διακριτική στάση.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Τσοχατζοπουλος και η Σταματη απ'οτι φαινεται θα σαπισουν στους… εξωτικους Κορυδαλλιους νησους! Απο την αλλη ο ΓΑΠ η αλλιως γνωστος και ως τζεφρι κυκλοφορει ακομη ελευθερος… πολυβραβευμενος, καλοζωισμενος και παιρνωντας την "μπεικα, πλουσια και ζωη και κοτα". Μια αφελης οσο και ευλογη ερωτηση ερχεται αυτοματως: Ποιος εκ των δυο αυτων (τσοχατζοπουλος και γιωργακις) προκαλεσε μεγαλυτερη ζημια και βλαβη στην Ελλαδα και τους Ελληνες; Προκαλει αυτο το δυο μετρα και σταθμα..

  2. Nai, nai, ενώ όλα τα άλλα παλικάρια και βλάμισσες είναι ακόμα έξω:
    Απο που να αρχίσει κανείς, Λαλιώτης, Τζοβόλας, Πάγκαλος, Βασούλα, Αρσένης, Ελιάς (Σημίτης), Βενιζέλος κ.α.
    Να πάμε όμως και στην άλλη πλευρά, πότε θα δούμε στους Κορρυδάλιους νήσος, όπως πολύ έξυπνα έγραψε ο προλαλήσας, τους Βουλγαράκη, Βαρεμένο, Στουρνάρα, Αλογοσκούφη κλπ?

  3. Οταν η κυρια Σταματη εκανε ντολτσε βιτα(πανακριβα ρουχα,κοσμηματα,τσαντες,εστιατόρια κ.α)δεν ωρυοταν!!!!
    Ουτε οταν χρυσοπληρωνε ο ελληνικος κοσμακης τα εξοδα για τις πλαστικες της!!!!
    Τωρα που ειδαν τα σκουρα το παιζουν τρελοι και βαρια αρρωστοι!!!
    Και μεχρι το θανατο τους να μείνουν μεσα,δεν μπορούν να ξεπληρώσουν το κακο που εκαναν στη χωρα και τους πολιτες της!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog