Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα

- Advertisement -
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση, πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, ενώ έχουμε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Η είδηση πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα (όπου βρίσκονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό)…






έσκασε σαν βόμβα, αφού είχε προηγηθεί η φυγή του καθαιρεθέντος προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, στο Βέλγιο, όπου μάλλον θα ζητήσει πολιτικό άσυλο.





Η ισπανική κυβέρνηση ζητάει την άμεση έκδοση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ ο πρέσβης της Ισπανίας έχει κλειδωθεί στην πρεσβεία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και απειλεί να αυτοκτονήσει τρώγοντας σοκολατάκια.



Η ελληνική κυβέρνηση έχει προβληματιστεί με την αίτηση ασύλου από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζητάει την έκδοσή τους στην Ισπανία.


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στους παίκτες της Μπαρτσελόνα γιατί κι αυτός ήταν πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι, μέχρι έξι χρονών.


Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στην Αθήνα, και να δηλώσει για έδρα το ΟΑΚΑ ή το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η Μπαρτσελόνα θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετατρέποντάς το στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο.


Η μεταφορά της έδρας της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, θα προσελκύσει εκατομμύρια φιλάθλους από όλο τον κόσμο στην πατρίδα μας, οδηγώντας την χώρα μας στην ανάπτυξη και στην εκτίναξη του ελατηρίου της οικονομίας.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net

H είδηση  μάλλον είναι προϊόν φαντασίας του Πιτσιρίκου . Θεωρούμε σατυρικό το κείμενο*

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 12:03 έγραψες αλλά θα αρπαχτουμε παλι ποιος θα γίνει πρόεδρός, εκτός άμα αναλάβει ο πρόεδρος 'Βαγκελας'και τους αλλάξει με του θρύλου.

  2. Που τον θυμηθηκες αυτόν είναι έξω η θα κάνει παρέα του Τσοχανζο. Σαλιαρελης όπως είναι τώρα Αλαφούζος τίγρης και Σαββίδης!!Αλλά εμείς οι γαβροι τον είχαμε πάρει στο κυνήγι και ήρθε ο γίγαντας Νταιφας να μαζέψει την ομάδα μέχρι να αναλαβει ο θείος Σωκράτης 9:27 ύποπτο σε βλέπω εσένα αντέ γεια

  3. 12:08 σε κόβω για αντιολυμπιακο.δεν πρέπει να εισε ο φίλος μου οπαναθας!?Με την πρώτη ευκαιρία παντός τη ριχνετε τη σπόντα σας και το υπονοούμενο για τους προέδρους του θρύλου αλλά σάς ανακαλύπτω και άς είμαι μακριά!!Εγώ γίνει σαν το Ζορρο και το Ρομπέρ το Δασών. Σωματοφύλακα του θρύλου μου αλανιαρηδες χα χα χα. Πλακιτσα να κάνουμε με τις ομάδες να ασχολούμαστε να ξεχνάμε τα προβλήματα αδέρφια και στη τελική και το ποδόσφαιρο πολιτική είναι συφεροντα πεζονται και επιβιώνουν οι δυνατοι σαν τον ολυμπιακό ΥΓ πριν που είπα για το Ρόμπερτ τον δασών, είναι από το δάσος του Νοτινχαμ δηλαδή του Μαρινακη. Αυθεντικε πάνάθά περιμενω απάντηση ΥΓ βάλε δίπλα από το πάνάθά το αρχικό γραμμα του ονόματος να σε ξεχωριζω να τα χώνω στους άλλους που μου την πεφτουν ΑΝΤΈ Γειά

  4. Συμπαθεστατε και συνομιλικε μου Αντρεα ειμαστε βλεπεις πολλοι και σε μπερδευουμε. Απο δω και μπρος θα με βλεπεις στα σχολια ως ο "Απηυδισμενος" και πιστευω οτι περα απο τα του ποδοσφαιρου, στα υπολειπα που θα λεμε να συμφωνουμε.

  5. Αντρεα μου, βεβαιως και πλακιτσα να κανουμε με τις ομαδες, αλλωστε αλλα ειναι τα σοβαρα και δυσβασταχτα προβληματα που ταλανιζουν την ταλαιπωρη Ελληνικη κοινωνια και κυριως δεν φαινεται απο πουθενα μια καποια διεξοδος στο ατελειωτο αυτο μαρτυριο της σταγονας, δυστυχως..

  6. Κοίτα τώρα η μόνη λύση να σωθούμε είναι η Κίνα. Αμερική Ρωσία Ευρώπη μας έχουν κάνει σαν το κολο τους.και για της νεότερες γενιές θα είναι χειρότερα εμείς που λέει ο λόγος τα φάγαμε τα ψωμιά μας.Μαζί τα φάγαμε που έίπε ο άλλος χοντρός ο Πάγκαλος και έχει 1000%δίκιο γεια σου φιλαράκι

  7. 6:34 πρέπει να με ξέρεις, και θέλω πολλους να μου τη βγούνε,τους έχω για ορεκτικό.τον Θρυλο να μη μου πειράζουν γιατί μαύρα τους μακαρόνια

  8. Δεν τρεφωμε αλλά άμα πεινασω θα φάω ένα μ @@@@#κα σαν και σένα.για όλα φταίει ο θρύλος μας τα έχετε κάνει τα ουμπαλα σαν μπάλα του ράγκμπι

  9. 9:09 είπαμε να κάνουμε πλακιτσα αλλά εσύ ξεφεύγεις σε επαναφέρω στη ταξη αμα θέλεις.πόσο ήρθατε με τη Τρίπολη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog