Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπόθεση Αμίρ: Χέρι -χέρι Σύλλογος Γονέων, Διευθυντής στην αφαίρεση σημαίας

- Advertisement -

Την απόλυτη στήριξη του, στην απαράδεκτη και αντιεκπαιδευτική ενέργεια του Διευθυντή του 6ου δημοτικού σχολείου της Δάφνης, ο οποίος αφαίρεσε από το αφγανό μαθητή Αμίρ,..
το δικαίωμα να σηκώσει την ελληνική σημαία και του έδωσε να κρατά την πινακίδα του σχολείου, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σύσσωμο το Δ.Σ, δηλαδή η Πρόεδρος του, Ραφτοπούλου-Γκιόρδα Λία, η αντιπρόεδρος Λάμπρου Νίκη, η ΓΓ Φιλιπποπούλου-Κουκουλιτάκη Αναστασία, η Ταμίας Καγιά-Σαρρή Ειρήνη, καθώς και τα μέλη Βροντάς Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου-Μουρελάτου Άννα
και Παπαγιάννη Μαρία-Ελένη, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία παίρνουν θέση και δηλώνOYN τη συμπαράστασή τους στον Διευθυντή του σχολείου. Ουσιαστικά φανερώνουν ότι «χέρι – χέρι» συνυπογράφουν και εγκρίνουν την αφαίρεση της σημαίας από το μαθητή από το Αφγανιστάν.

Το ΔΣ του Συλλόγου, την ίδια στιγμή που το υπουργείο Παιδείας, έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την αφαίρεση της σημαίας από τον Αμίρ, σε σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι εκφράζει τη στήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων και αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.»

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5:21 μ.μ. και εσύ το ίδιο, διότι είναι γνωστή η θέση σας περί απλής ταυτίσεως της Σημαίας με ένα κομμάτι πανί. Γιαυτό μπορεί να δίνεται στον οποιονδήποτε αντί στον πρώτο των πρώτων.

  2. Πολύ σωστή η απόφαση του διευθυντή…δεν έχει καμια δουλειά ο αλλοδαπός να σηκώνει την ελληνική σημαία…Δεν πρεσβεύει αυτο το παιδί σε καμια περίπτωση τα ιδανικα , τις αξίες και τα Ιδεώδη του ελληνισμου και της ορθοδοξίας για τα οποία εχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας…Οι ιδεοληψιες της μαρξιστικής αριστερας δεν περνανε!!!

  3. 8"17 ωραια επιχειρηματα εχεις .
    πηγαινε μια βολτα σε κανα χοτ σποτ να ξεχαρμανιασουν οι αφγανοι και να γλυκαθεις και συ . αντε.

  4. Ουτε σταλινοφασίστας ούτε ταγματασφαλίτης προδότης είμαι ρε, ΑΝΘΡΩΠΟΣ είμαι που σέβομαι τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ρε, τι σου φταίνε τα παιδιά να βιώνουν το ρατσισμό σου? Μ@λ@κ@ ε μ@λ@κ@

  5. Ρατσισμός επίσης είναι και το να μην δίνεται η σημαία στον πρώτο μαθητή ή μαθήτρια του σχολείου. Κι αυτό το προκομένο παιδί βιώνει ρατσισμό όταν προσπαθεί για το καλύτερο και δεν ανταμοίβεται με την μεγαλύτερη και ωραιότερη διάκριση μπορεί να λάβει ως έπαθλο για τις επιτυχίες του. Αλλά αυτού του είδους ο ρατσισμός δεν σε αγγίζει ρε αριστεροπίθηκε, ως φαίνεται.

  6. 1008 δεν εχεις αντιλειφθει τι συμβαινει μαλλο εισαι εκτοσ τοπου και χρονου εδώ είναι ελλαδα δικαιώματα στην αιματοβαμενη σημαια εχουν μονο οι ελληνεσ τιμούμε το αιμα των παπουδων μας αντε πονοψυχε εκτοσ αν οι δικοι σου ηταν αλλου κουλτουριαρη

  7. ξεχωρίστε πρώτα απο όλα τι σημαίνει εθνική επέτειος.
    Δε ξέρω εάν είναι θέμα αριστείας και μόνο αλλά σίγουρα είναι θέμα να νιώθεις Έλληνας.
    Η παρέλαση των μαθητών είναι η παραβολή του μέλλοντος ότι τα νέα παιδιά δεν ξεχνάνε. Είναι ότι με αυτό τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΟΠΟ τιμάμε τους προγόνους μας.
    Εάν κάποιοι και καλά αριστεροδημοκράτες εκτιμούν ότι μέσα σε μια αίθουσα μπορείς να κρύψεις αυτή την περηφάνια είναι οικτρά γελασμένοι.
    Τα αισθήματα που δημιουργούνται για την πατρίδα μας και για τα ίδια τα παιδιά μας, την ώρα της παρέλασης δεν αναπληρώνονται με τίποτα.
    Υπερηφάνεια και μόνο υπερηφάνεια για την παρέλαση της νεολαίας.
    Επίσης όταν ταυτίζουν οι αριστεροί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, την ελληνική παρέλαση που τιμάει τον θάνατο αγωνιστών και την θυσία των Ελλήνων επι της Γερμανικής Κατοχής, με τις παρελάσεις τύπου ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ και ΚΟΡΕΑΣ είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Δημιουργούν συνειδητά μια χαοτική κατάσταση και παραλληλίζουν ανόμοια πράγματα για να μην χαθούν στις κωλοτούμπες τους.
    Όσο αφορά την ίδια την Ελληνική σημαία, προσωπικά μου αρέσει να την σηκώνουν αλλοδαποί και μη Έλληνες.
    Εάν οι ίδιοι καταλάβαιναν τι κάνουν εκείνη τη στιγμή δε θα τολμούσαν να την πιάσουν.
    Σηκώνουν το ΛΑΒΑΡΟ της πατρίδας μας ψηλά και όλοι οι άλλοι είναι απο κάτω, μικρά κόκκινα χμέρ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ δεν σηκώνει ταξικούς διαχωρισμούς.
    Η Ελλάδα τιμάει και θα τιμάει κάθε χρόνο τους ήρωες που χάρισαν την ανεξαρτησία της και το δικαίωμα να εκφράζετε ο καθένας με την άποψη του. Αυτό δε σημαίνει ότι την σεβόμαστε. Όπως και την δική μας.

    Για μια ακόμη φορά οι κωλοτούμπες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μας εντυπωσίασαν.
    Φώναζαν για την ναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι θα την καταργήσουν.
    Είναι κυβέρνηση…γιατί δε το κάνουν; Γιατί δε καταργείτε με ένα άρθρο και έναν νόμο τον φασισμό στην Ελλάδα; Να σας χειροκροτήσει όλος ο πλανήτης;

    Φώναζαν για τις παρελάσεις ότι πρέπει να σταματήσουν.
    Ειναι κυβέρνηση…γιατί δε το κάνουν;
    Φώναζαν για τις σχολικές γιορτές ότι προσβάλουν τους αλλόθρησκους.
    Είναι κυβέρνηση….γιατί δε το κάνουν;

    Είναι ψεύτες και πολιτικοί λωποδύτες.
    Είναι σφετεριστές της κάθε αξίας και των ιδανικών της χώρας μας για να προκαλέσουν χάος και αναρχία.
    Είναι η απόλυτη πολιτική ασχήμια που έχει να επιδείξει η χώρα τα τελευταία χρόνια.
    Μετά τον Κύρκο, όλα τα υπόλοιπα είναι χαώδη.

    Ευτυχώς που στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μπήκαν οι Ρώσοι και ξεκίνησαν την αντίσταση τα κουμούνια.
    Μέχρι τότε ήταν λουφαγμένα στα ταξικά τους λαγούμια.

    Είστε κατάπτυστοι και συμφεροντολόγοι.
    Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
    το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο ταξικός διαχωρισμός.

    Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας.

    Χρόνια Πολλά.
    Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή,
    σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη.
    Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
    Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή,
    κι ένα στόμα εκαρτερούσες, «έλα πάλι», να σου πεί.
    'Αργειε νάλθει εκείνη η μέρα κι ήταν όλα σιωπηλά,
    γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

  8. 10.08 Και για να μην βιώνουν τον ρατσισμό πρέπει να τους δίνεται και η Ελληνική Σημαία και ας μαζεύουν κουλούρια στον έλεγχο; Τότε να τους δωθεί και το σπίτι σου με όλες τις ανέσεις του. Όσο για σένα, δεν πας καλύτερα σε κανα γκουλαγκ να παραθερίσεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog