Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέο Κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βραχάτι Κορινθίας

- Advertisement -

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκσυγχρονίζουν το Δίκτυο Καταστημάτων τους σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής εξυπηρέτησης και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών…

Στο πλαίσιο αυτό τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχώρησαν στην αναδιοργάνωση και μεταστέγαση του Καταστήματος Βραχατίου σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Περιάνδρου 31, επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών.
Τα νέο Κατάστημα θα λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένο με τρεις θυρίδες εξυπηρέτησης που θα παρέχουν όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικά και φιλοτελικά προϊόντα, δέματα και αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος «ΕΛΤΑ Ενέργεια».

Τα εγκαίνια του νέου Καταστήματος Βραχατίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 παρουσία της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Τα ΕΛΤΑ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με την μοναδική δυνατότητα κάλυψης όλης της επικράτειας, την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τις σύγχρονες υποδομές τους, αυξάνουν την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πολίτες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog