Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Προπαιδείας της Φιλαρμονικής!

- Advertisement -

Στόχος είναι μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση οι λιλιπούτειοι μαθητές να μυηθούν στη μουσική αλλά και να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στη Φιλαρμονική!..

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο. Πληροφορίες καθημερινά στο 2744067376 και στη Φιλαρμονική, 28ης Οκτωβρίου 19.

Με μια πλειάδα διαφορετικών δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που είναι βασισμένες στα μουσικοπαιδαγωγικά συστήματα Orff, Kοdaly και Dalcroze τα παιδιά θα αναπτύξουν μουσικές ικανότητες διευρύνοντας τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα τους αναπτύσσοντας βιωματικά την αίσθηση του παλμού και του ρυθμού, του τονικού ύψους και των ηχοχρωμάτων.
Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας! (Προνήπιο, Νηπιαγωγείο, Πρώτη και Δευτέρα Δημοτικού)

Στα τμήματα διδάσκει η μουσικοπαιδαγωγός Κατερίνα Παντελέων.




Η Κατερίνα Παντελέων είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχίου Ειδικού Αρμονίας, πτυχίου πιάνου, πτυχίου αντίστιξης και διπλώματος στο Φλάουτο.
Από το 2008 ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία διδάσκοντας φλάουτο και θεωρητικά μαθήματα στη Φιλαρμονική Λουτρακίου, στη Μουσική Σχολή Λουτρακίου στο Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, στο Καλογεροπούλειο Ωδείο και στο Ωδείο Μεγάρων.
Παράλληλα από το 2009 εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Νομού Κορινθίας και ως ωρομίσθια στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και ειδικεύεται στη διδασκαλία μουσικής σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Στα πλαίσια αυτά ολοκλήρωσε τη μετεκπαίδευση για τη διδασκαλία της μουσικής σε παιδιά ηλικίας από 1 έως 3 χρονών με τίτλο «ο Τόνυ μαθαίνει μουσική», με τη μουσικοπαιδαγωγό Δέσποινα Ματθαιοπούλου. Ακολούθως το ετήσιο πρόγραμμα Μουσικοπαιδαγωγικής εκπαίδευσης στα συστήματα Orff, Kοdaly, Dalcroze, στα μουσικοκινητικά παιχνίδια, τη φωνητική αγωγή, τη μέθοδο διδασκαλίας ρυθμού, στα παιχνίδια εξάσκησης ακουστικής μνήμης, την ενεργητική ακρόαση, τις ηχοιστορίες, τον αυτοσχεδιασμό και τη σύνθεση με χρήση φωνής, κρουστών οργάνων και body percussion για παιδιά ηλικίας 3 – 6 χρονών στο Ωδείο Φίλλιπος Νάκας.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβάσαι μην πούμε ηλιοφάνεια τους αγαπημένο η σου που μας φορτώθηκαν πάλι στο δημο.
    Να πάνε να ανοίξουν δικό τους μαγαζί όχι εις βάρος μας .άμα ήταν άλλοι θα τους κατασπάραζες τώρα επειδή τρως απο τον πελο τσιμουδιά .
    15 ευρω το κάθε παιδι μήπως παίρνεις το τάληρο εσυ.
    Δωρεάν πρέπει να γίνονται τα μαθήματα .αλλά γλείφει.δε μιλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog