Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας : Kάλεσμα στο Συλλαλητήριος στις 9 Νοέμβρη

- Advertisement -

Απέναντι στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης που εξαπολύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,με τη στήριξη και των άλλωναστικώνκομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για νααυξήσουν τα κέρδη των μεγαλοεργοδοτώνμε τα νέα μέτρα – «φωτιά» ..
που φέρνουν η τρίτη «αξιολόγηση» και ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018, απέναντι στη βαθύτερη εμπλοκή του λαού και της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, η μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη πρέπει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα εργατικής – λαϊκής αντίστασης, να συμβάλει στην προσπάθεια για παραπέρα άνοδο των αγώνων, για το πέρασμα στην αντεπίθεση.

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία θέλουν να μας πείσουνότι βγαίνουμε από το τούνελ, ότι τα δύσκολα έφυγαν, μας προωθούν το ιδεολόγημα της «δίκαιης ανάπτυξης».Την απάντηση στο ερώτημα “Για ποιον είναιαυτή η ανάπτυξη;” την δίνει η στυγνή πραγματικότητα στους χώρους εργασίας και στις ζωές τον εργαζομένων, των ανέργων. Εντατικοποίηση, μισθοί χαρτζιλίκια, απουσία συλλογικών συμβάσεων, δουλεία τις Κυριακές, τρομοκρατία για να μην σηκώσει κανείς εργαζόμενος κεφάλι.Ενώ από την άλλη, δις ευρώ χωρίς περιορισμό στο ΝΑΤΟ, δις ευρώ για την αγορά F16. Φοροαπαλλαγές στην εργοδοσία.

Ετοιμάζουννέοχτύπημα  στο εργατικόσυνδικαλιστικόκίνημα στην οργάνωση των εργατικώναγώνων στο δικαίωμα στην απεργία.

Έχουν αρχίσει και στην περιοχή μας πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών, οι σχολικές καθαρίστριες στο Λουτράκι είναι απλήρωτες 3 μήνες. Η εντατικοποιημένη δουλεία στα soupermarket, είναι μόνιμο φαινόμενο, η δουλεία της Κυριακές επεκτείνεται. Η ΔΕΙ κόβει το ρεύμα σε ανέργους και απλήρωτους εργαζόμενους.

Όλα αυτά δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους, τα μέτρα αυτά ήρθαν για να μείνουν, είναι πάγιες επιδιώξεις της εργοδοσίας για την αύξηση τον κερδών τους.
Η μόνη απάντηση μας είναι η οργάνωση μας, η συλλογική μας δράση, απέναντι στην τρομοκρατία στους χώρους δουλείας.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο να έρθει σε επαφή με το σωματείο, να παλέψουμε για κανένα πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας, κανένα ρεύμα λαϊκού νοικοκυριού να μην κοπεί.
Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη 18.00 στα περιβολάκια στην Κόρινθο.

Διεκδικούμε:

Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751€
Κάτω τα χέρια από το απεργιακό δικαίωμα
Απαγόρευση πλειστηριασμών για την εργατική – λαϊκή οικογένεια.
Αυξήσεις στους μισθούς

Για το Δ.Σ
Η Προεδρός Μαρία Παπαδάκη                                               Η Γεν. Γραμματέας Φροσω Τσαρμπου
                            6945905730                                                                                       6978039096

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog