Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στην WTM

- Advertisement -

Σε μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, στη Διεθνή Τουριστική ‘Εκθεση WTM του Λονδίνου, που πραγματοποιείται από τις 6 -8 Νοεμβρίου 2017, ..
πρόκειται να συμμετάσχει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο περίπτερο της οποίας θα φιλοξενηθεί ο εκπρόσωπος του οργανισμού και μέλος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Τσεκούρας.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου συμμετέχουν φέτος 190 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες 5.000 εκθέτες – προορισμοί, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα – θα δικτυωθούν με 51.000 travel agents, hosted buyers, δημοσιογράφους, & bloggers social media influencers και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

Είναι η πρώτη φορά που το Λουτράκι συμμετέχει στην WTM και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στοχεύει μέσω του εκπροσώπου του να κάνει σημαντικές συναντήσεις με tour operators που θα αυξήσουν την εισερχόμενη ροή επισκεπτών με έμφαση στις θεματικές μορφές τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog