Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Τμήμα Handball του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λουτρακίου

- Advertisement -

Σε συνέχεια  των προγραμματισμένων επαφών του τμήματος HANDBALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, με τα σχολειά του Δήμου μας, εχθές  2/11/2017, αντιπροσωπεία του τμήματος με επικεφαλή τον προπονητή Κων/νο Τούτση, ..
μαζί με αθλητές της ομάδας επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Λουτρακίου, οπού σε συνεργασία με τους γυμναστές εξοικείωσαν του μαθητές παίζοντας και διασκεδάζοντας  με το άθλημα της χειροσφαίρισης. 

Τόσο οι γυμναστές όσο και οι μικροί μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι με γνωριμία τους με το άθλημα της χειροσφαίρισης, και αφού τους ευχαρίστησαν έδωσαν εκ νέου ραντεβού.

Ευχαριστούμε θερμά την Δ/ντρια  κα Κικέρα Αικ. και τους Γυμναστές  Παπαγεωργίου Αν. –Μυλωνόπουλο Γεωρ. 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα γίνω για μιαν άλλη φορά κακός.Τι θέλετε και πάτε στο γυμνάσιο-λύκειο αφού 2…3 παιδιά του λυκείου είναι στην ομάδα του Ποσειδώνα και δεν τα βάζετε να παίξουν.Τι περιμένετε να φτάσουν 30 χρονών για να παίξουν.Και το σημαντικότερο ο πιτσιρικάς μάλλον του Λάζαρου Τιφτικίδη γιος πρέπει να είναι το λίγο που έπαιξε εξέθεσε το προπονητικό τιμ γιατί φάνηκε πως το παιδί το κατέχει το άθλημα και έπρεπε η συμμετοχή του να είναι μεγαλύτερη αν όχι από την αρχή.Τουλάχιστον στα παιγνίδια που και 24 ώρες να παίζεις δεν γυρίζεις.Ψιλά γράμματα θα μου πείτε αλλά στις λεπτομέρειες κρύβετε η επιτυχία της προσέλευσης παιδιών.Θυμάμαι όταν ήμουν στον ΑΟΛ και δεν με έβαζαν στα παιγνίδια το κάζο που μου έκαναν που συμμαθητές.Σκιζόμουν στις προπονήσεις και έρχονταν οι μεγάλοι σε ηλικία και έπαιζαν απροπόνητοι.Όλοι οι συμμαθητές μου έλεγαν να μην ξαναπάω στον ΑΟΛ. Λέτε να άλλαξαν οι συμπεριφορές των μαθητών σήμερα;Τα μηνύματα περνούν από τα παραδείγματα και τις πράξεις και όχι τα μεγάλα λόγια.Αφήστε τα λόγια και περάστε το μήνυμα στα παιδιά πως αν ασχοληθούν σοβαρά με το άθλημα η ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους.Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να γράψω [και δεν έχω ξαναγράψει]μιας και βλέπω πως τελικά στραβά αρμενίζουμε σε ένα ταξίδι που ούτε πυξίδα δεν χρησιμοποιούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog