Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δήμαρχος «κόβει» το κάπνισμα σε κατοίκους και επισκέπτες!

- Advertisement -

Από όλους τους χώρους, ανοικτούς και κλειστούς, ο Δήμαρχος Τρικκαίων αποφάσισε να επιβάλει τον νόμο της απαγόρευσης του καπνίσματος και δεν θα εξαιρείται κανένας. Ούτε κάτοικοι, ούτε επισκέπτες…

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης για την απαγόρευση του καπνίσματος με στόχο να εφαρμοστεί στην πόλη η απόφαση που ελήφθη το καλοκαίρι για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους, δηλαδή καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ, με τη σύμφωνη γνώμη και τη συνδρομή των επαγγελματιών.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή καταστηματαρχών και εμπόρων, τονίστηκε η ανάγκη ενεργοποίησης της κοινωνίας κατά του καπνίσματος γενικότερα.

Ο δήμος θα τυπώσει φυλλάδια που θα τοποθετούνται στα τραπέζια και σε χώρους ων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για να ενημερώνεται και με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης. Παράλληλα, η Δημοτική Αστυνομία θα ενημερώνει για την ουσία του μέτρου και αρωγοί της όλης προσπάθειας θα είναι οι ίδιοι οι επαγγελματίες, που θα ενισχύουν την πρόσκληση ώστε να μην καπνίζει κανείς.

www.aixmi.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωπα ρε παιδιά δεν τους ανήκει καμία πόλη, είπαμε όλα έχουν τα όρια τους, ασχέτως εάν το κάπνισμα βλάπτει την υγεία, προφανώς ο δήμαρχος θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις ανά την Ελλάδα…ένας καπνιστής !!

  2. 11:33 π.μ. σώπα ρε στουρνάρι. Έμαθες κι εσύ την λέξη ρατσισμός, αλλά δεν ξέρεις να την χρησιμοποιείς. Μακάρι και ο Δημήτρης Μπίτζιος να κάνει το ίδιο σε εμάς!

  3. Μπράβο δημαρχάρα, δεν αντέχουμε πια τα "φουγάρα" να βρωμάμε σαν σταχτοδοχεία κι εμεις μαζί τους. Οι καπνιστές να πάνε να κουρεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog