Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας – Πληροφορίες για νεκρούς

- Advertisement -

Για αρκετά θύματα κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης – Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας –  Μαρτυρίες για τουλάχιστον 20 πυροβολισμούς..

Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή έχουν πέσει νεκροί από πυροβολισμούς σε εκκλησία στο Sutherland Springs του Τέξας.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας. Γύρω από την εκκλησία έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας υπάρχουν θύματα, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Πηγή προσκείμενη στις έρευνες ανέφερε ότι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν δεχθεί πυροβολισμό από τον ένοπλο, τα κίνητρα του οποίο είναι άγνωστα.

Όπως μεταδίδει το CNN, αυτήκοος μάρτυρας, ένας υπάλληλος βενζινάδικου κοντά στην εκκλησία, δήλωσε ότι άκουσε 20 πυροβολισμούς, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός.

Ένας ακόμη μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας μπήκε στην εκκλησία περίπου στις 11.30 το πρωί (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog