Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού της αθλήτριας Ελ. Θώδης τα κορίτσια του Ποσειδώνα Λουτρακίου ηττήθηκαν με 3-1 σετ επι των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας

- Advertisement -

Στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού της νεαρής αθλήτριας και αρχηγού της ομάδος Νεανίδων του ομίλου μας Ελ. Θώδης η ομάδα των γυναικών ηττήθηκε …
για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 3-1 σετ από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας σε ένα ματς που κάλλιστα μπορούσε να είχε φθάσει { ύστερα και από το σοκ με το συμβάν του τραυματισμού της ταλαντούχου αθλήτριας στο πρώτο σετ της συνάντησης και ενώ το σκορ ήταν ακόμα ρευστό 12-15 } και να κριθεί στο πέμπτο {ταϊ μπρεϊκ} .

Εξαιρετική η εμφάνιση των αθλητριών της ομάδας που τώρα χρειάζεται ανασύνταξη εν όψει τριών αγώνων στο πρόγραμμα που αν στεφθούν νικηφόρα θα ανέβει ακόμα ψηλότερα από την σημερινή 6η θέση στην βαθμολογία του α΄ ομίλου της Α2 Εθνικής .

Εάν επαληθευτεί η πρώτη διάγνωση για την αθλήτρια μας ύστερα από την όντος των ημερών μαγνητική εξέταση χάνει πιθανών το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το Δ.Σ και τα στελέχη του τμήματος της εύχονται γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στο παρκέ όσο το δυνατόν συντομότερα και δυνατότερη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog