Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Κορινθίας, σε συμπαράσταση δύο συναδέλφων μας που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα, έχει προχωρήσει σε μια παράσταση διαμαρτυρίας …
την Δευτέρα 30 Οκτώβρη και σε μια δεύτερη συνάντηση με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ Κορίνθου την Τρίτη 7 Νοέμβρη.

Οι συνάδελφοί μας είναι άνεργοι, με ελάχιστα έως καθόλου εισοδήματα και καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά, και στη μια περίπτωση κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες για το πώς έφτασε η οφειλή τόσο ψηλά.

Ήδη από την πρώτη συνάντηση φάνηκε το αδιέξοδο που προκύπτει μετά και από τον διαχωρισμό της ΔΕΗ και της ΔΕΔΗΕ με αποτέλεσμα ο κάθε ενδιαφερόμενος να γίνεται μπαλάκι ανάμεσα στις δύο επιχειρήσεις.

Στη δεύτερη συνάντηση, που απαιτήσαμε να γίνει διευκρίνιση για τα ποσά των χρεώσεων και από πού αυτά προκύπτουν, ο προϊστάμενος της ΔΕΗ υπερασπιζόμενος την πολιτική της εταιρείας που σκοπό έχει την κερδοφορία και όχι την παροχή ενός αναγκαίου αγαθού για την λαϊκή οικογένεια, έφτασε στο σημείο να μας απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία. Σε τραγική αντίθεση οι εκπτώσεις στα τιμολόγια των μεγάλων επιχειρησιακών ομίλων!

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί στη φτώχια όλο και περισσότερους εργαζόμενους, τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών έχουν βγει στο σφυρί, η φοροληστεία εντείνεται, τσακίζονται και τα τελευταία δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, να μεγαλώσει η δύναμή μας έτσι ώστε μέσα από τους αγώνες να βάλουμε φρένο στην κατακρεούργηση των δικαιωμάτων μας.

Όλοι στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Νοέμβρη στις 18:00 στα Περιβολάκια!