Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρουσίαση του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Κόρινθο

- Advertisement -

Πρεμιέρα στην Κόρινθο κάνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, με την διοργάνωση της 3ης Ημερίδας με θέμα «Η Ελληνική Πολιτιστική Διπλωματία»…

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο «Μικρό Θεατράκι του Δημαρχείου της Κορίνθου», Κολιάτσου 32 και ώρα 19:00 – 21:00.Χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθυντής του Ε.Ι.Π.Δ. Πελοποννήσου,κύριος Ηλίας Π. Ξένος.

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ε.Ι.Π.Δ. κύριος Πέτρος Καψάσκης, ο τ. ΥφυπουργόςΕξωτερικών κύριος ΘεόδωροςΚασσίμης,ο Πρέσβηςε.τ. κύριος Αλέξανδρος Μαλλιάς,η τ. Πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Έφη Μπάσδρακαι οΑναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κύριοςΣωτήρης Ρούσσος.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25ηΜαρτίου του 2017. Αποτελεί μια επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία και είναι ο μοναδικός φορέας που σχετίζεται με την Πολιτιστική Διπλωματία στην Ελλάδα. Το Ε.Ι.Π.Δ. επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της εικόνας της χώρας και στο εξωτερικό αναδεικνύοντας τις αξίες του πολιτισμού μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25Η Μαρτίου του 2017. Αποτελεί μια επιστημονική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και είναι ο μοναδικός φορέας που σχετίζεται με την Πολιτιστική Διπλωματία στην Ελλάδα. Το Ε.Ι.Π.Δ επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της εικόνας της χώρας και στο εξωτερικό αναδεικνύοντας τις αξίες του πολιτισμού μας.

Στην εκδήλωση θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση των επιστημόνων που πλαισιώνουν το Ε.Ι.Π.Δ. στην Κορινθία και θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές για θέματα σχετικά με την Πολιτιστική Διπλωματία. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι ομιλητές που θα αναπτύξουν το θέμα της ημερίδας θα είναι:

Οκ.ΘεόδωροςΚασσίμης,τ.Υφυπουργός Εξωτερικών
Ο κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης ε.τ.
Οκ. Σωτήρης Ρούσσος,Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Η κα. Έφη Μπάσδρα, πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

*Θα δοθεί σε όσους το επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης.

Δωρεάν είσοδος

Τηλ.:(+30)6974096718 /RSPVinfo@helleniculturaldiplomacy.gr /www.helleniculturaldiplomacy.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog