Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Ρουκέτα” από Φαήλο:Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και να αναλάβει ένας σοβαρός άνθρωπος τη ΝΔ

- Advertisement -

Η παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην ηγεσία της ΝΔ θα ήταν χρήσιμη εξέλιξη για την πολιτική ζωή και για την χώρα, δήλωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς…

«Αρκετοί νεοδημοκράτες φίλοι αρνούνται να αποδεχτούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το περιβάλλον του αποκαλύπτονται ως βαρίδια κάθε προσπάθειας απαλλαγής της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κ Κρανιδιώτης και επισημαίνει :

«Ο μέσος δεξιός, κεντρώος, πείτε τον όπως θέλετε, δεν έχει καμία υποχρέωση να υπερασπίζεται κάθε τόσο τα νιτερέσα, τις offshore, τα δάνεια, τις παρέες, τα δώρα από κολλητούς, τα σπίτια στην Εσπερία κι ό,τι άλλο τυχόν θα μάθουμε. Και νόμιμα να είναι όλα αυτά, δεν είναι ηθικά. Η παραίτηση του κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην ηγεσία της ΝΔ θα ήταν χρήσιμη εξέλιξη για την πολιτική ζωή και για την χώρα».

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ολα κι ολα. Οι παρεες και οι συναναστροφες του προεδρου Κυριακου αφορουν ολη την κοινωνικη αφροκρεμα. Οπως πχ Χριστοφορακος, προεδρος Βαγγος κλπ..

  2. Νουμερακι ψηλά τα χέρια σε τσακωσα.το παιχνιδι με το Μαρινακη έχει πολλη πολιτική μεσα για τους ψαγμενους!! Για αυτούς που τρώνε σανό τους φταίει ο προεδρος!πως τα λέγανε παλιά 'οποίος σκάβει το λακο του άλλου πέφτει μέσα'!υγ πως γίνεται ρε loutrakiblog σε όλα τα αθρα άσχετα μεταξύ τους να βρίσκεται κάποιος να αναφερετε στο Μάρινακη. Για ψάξτε το κάποιος είναι βαλτός. Κάτι μου λέει ότι είναι κάποιο φίλος μου που ξέρει τη άρρωστος γάβρος είμαι για να τσιτωνουν.

  3. Τους πονάει που πήρε ΒΗΜΑ-ΝΕΑ ο Βάγγος και σύντομα θα τους στείλει στα "λοιπά κόμματα" στις εκλογές. Ούτε καν αντιπολίτευση.

  4. Και χωρίς τον τύπο δικό του με εφημερίδες και τν δηλαδή και πάλι θα φατε μαύρο από τους ΓΑΒΡΟΥΣ. Έχουμε ματιά και βλέπουμε δεν χρειάζεται ο πρόεδρος να μας πει τη θα κάνουμε. Αυτα ούτε επί χούντας γινοντουσαν. Όλοι τους και μόνοι μας

  5. Είχα γράψει 2-3 άρθρα σχετικά με τον πρόεδρο Μαρινακη ότι θα του τα (κλασουν )τα φρύδια αλλά με κόψατε ρε αλάνια loutrakiblog thanks με κουρδιζουν οι αλλοθρησκοι και τους τα χώνω!!

  6. Καλέ μας φίλε Aντρέα και φίλε ανώνυμε που δεν δημοσιεύθηκαν τα σχολιά σας. Ειχαν απρεπείς εκφράσεις!
    Σας ευχαριστούμε πολυ !

  7. Εντάξει μωρέ είπαμε για (κλασιμο )και (χεσιμο)και είναι απρεπεις εκφράσεις!μερικοί μόνο με τέτοιο τρόπο καταλαβαινουν. Sorry θα είμαι προσεκτικός αλλά όπως βλέπετε γράφω με χιούμορ για να κάνουμε χαβαλέ και επώνυμα για να μην με παρεξηγείτε

  8. Δεν σε παρεξηγουμε γενικως, αλλα για τον Κρανιδιωτη τι εχεις να σχολιασεις ειναι το θεμα. Δεν ειναι δυνατον σε καθε αναρτηση πολιτικου, πολιτιστικου, αθλητικου, νομικου, ιατρικου, κοινωνικου, θρησκευτικου κλπ περιεχομενου να διαβαζουμε σχολια σου για τον Μαρινακη και τον ολυμπιακο.

  9. 10:46+1254το πρώτο σχόλιο στο άρθρο διαβάστε (οι παρέες του προέδρου Κυριακού. ..Με τον έτερο προεδρο τον Βαγγο )ποιος έχει κουράσει και λέει για Μαρινακη. Εγώ απαντάω σε κάθε πικραμενο που τα βαζει με ολυμπιακό και σε οποιον άρεσει. Άμα σου πω ότι ακούω στο pc τον Μητσια.'Άστον τρελό στη τρελά του'θα νομίζεις ότι τρολαρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog