Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήλωση του Θανάση Πετράκου για τη δικαστική διαμάχη του με το δημοσιογράφο Γιάννη Λάμπρου

- Advertisement -

Χθες Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου εκδικάστηκε επιτέλους η μήνυση που είχα καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ιωάννη Λάμπρου δημοσιογράφου,…
ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ηλεκτρονικού site «moriasnews.gr», σχετικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Τρίπολη στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 5/4/2012.

Ο κατηγορούμενος Ιωάννης Λάμπρου κατέθεσε γραπτή δήλωση στο δικαστήριο στην οποία τονίζει ότι όσα έγραψε εις βάρος μου ήταν ανυπόστατα και ότι δεν είχα καμία σχέση με τα επεισόδια. Δήλωσε επίσης, ότι όλα τα συκοφαντικά που έγραψε εναντίον μου ήταν αποτέλεσμα σύγχυσης και παραπληροφόρησης.

Μετά τη δήλωσή του αυτή και την αποδοχή ότι με σέβεται και με εκτιμά και αφού κατετέθη η δήλωση στα επίσημα πρακτικά της δίκης παραιτήθηκα από οποιαδήποτε αξίωση εναντίον του.
Έγινε λοιπόν φανερό ότι όλα ειπώθηκαν τότε ήταν συκοφαντίες και ψεύδη που προήλθαν από όσα είχε πει τότε ο κ. Τατούλης εναντίον του οποίου έχω ασκήσει αγωγή η οποία είναι προσδιορισμένη να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2018.

ΥΓ: Επισυνάπτεται η ακριβής δήλωση του κ. Ιωάννη Λάμπρου.

Θανάσης Πετράκος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog