Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Μπαμ” με Τζαναβάρα ο Δημήτρης Ραψωματιώτης.

- Advertisement -

Στα χνάρια του πατέρα του Δημήτρη, του Αντιδημάρχου που έχει αφήσει ιστορία στην πόλη της Κορίνθου για την πρωτοκαθεδρία του στην συλλογή ψήφων αλλά και την πολυποίκιλη παραγωγή έργου, βαδίζει ο Τάσος Τζαναβάρας δηλώνοντας παρών στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας…

Ο νεαρός επιχειρηματίας από το 2009 έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας  βιομηχανικών ειδών, ανταλλακτικών και γεωργικών μηχανημάτων, μια επιχείρηση που γεννήθηκε στα 1901 από τον προπάππου του Δημήτρη Τζαναβάρα, μια επιχείρηση που  κατόρθωσε να γίνει κομμάτι της ιστορίας της πόλης της Κορίνθου και πως όχι , την δεκαετία 60-70 δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωναν το κατάστημα ως σημείο συνάντησης «ραντεβού στου Τζαναβάρα» η χαρακτηριστική φράση που καταγράφεται!

O Αναστάσιος Τζαναβάρας είναι ένας νέος με προσόντα που επιλέγει να κατέλθει στα κοινά συνεχίζοντας και αυτήν την οικογενειακή παράδοση.Οι νέοι δεν πρέπει να επαναπαύονται. Δεν πρέπει να οργίζονται απλά και να παραπονιούνται. Οι νέοι πρέπει να κινητοποιούνται, να παρεμβαίνουν και να οδηγούν τις εξελίξεις , σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ουσιαστικά το μέλλον και αυτό κάνει ο Τάσος Τζαναβάρας δηλώνοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με τον οποίον και έδωσε τα χέρια το πρωινό της Δευτέρας.

Σοβαρός και μετρημένος, ειλικρινής και εργατικός, λάτρης του διαβάσματος και δει της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας ο Αναστάσιος Τζαναβάραςέρχεται αποφασισμένος να αφήσει και εκείνος το δικό του ανεξίτηλο σημάδι στην πόλη. Στο πλευρό του,σε αυτά τα πρώτα του βήματα, στέκεται  πολύτιμος ως συμβουλάτορας αλλά και περήφανος ως πατέρας ο Δημήτρης Τζαναβάρας, πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι! Η επιτυχία πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog