Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιατί βρίσκονται στη Γερμανία ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και η Μαρία Πρωτοπαππά ;;

- Advertisement -

 Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ταξίδεψε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Sindelfingen για να παρευρεθεί ..
στην 7η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής συνέλευσης  όπου θα συζητηθούν θέματα τουρισμού, ανακύκλωσης, το μεταναστευτικό, θέματα περιβάλλοντος και της προστασίας αυτού καθώς επίσης και συνεργασίες μεταξύ Δήμων.Το Δήμαρχο συνοδεύει η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Πρωτοπαππά

Στις εργασίες της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης συμμετέχουν πάνω από 480 εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών των δύο χωρών.

Η 8η Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή της Ελλάδας, (όπως δήλωσε  ο κ. Τατούλης), η οποία έχει δοκιμαστεί από το προσφυγικό πρόβλημα και οι άνθρωποι της οποίας μπόρεσαν, κάτω από την ομπρέλα της αυτοδιοίκησης, να το αντιμετωπίσουν.

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαντηση: Για ταξιδι αναψυχης-ειναι αλωστε πολυ χαρισματικη τον χειμωνα η Γερμανια-αν και μοναχα να προσεχουνε εκει τις επιθεσεις του ΙSIS και των τζιχαντιστων.

  2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ .
    ΑΝΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ-ΑΕΡΑ ΤΟΥΠΕ ΜΕΤΑ .ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

  3. Μαρία δώσε μου πίσω τα λεφτά μου από τα δημοτικά τέλη. Δεν σε πληρώνω για να παραθερίζεις με το αιτιολογητικό ότι φροντίζεις να φέρεις τουρίστες.

  4. Αποροια: Τελικα ποιοι και απο ποιους ψηφιζονται γενικως αυτοι οι ανθρωποι, οταν ολος ο κοσμος ολοι οι πολιτες ειναι εναντιον τους, δικαιολογημενα θα λεγα, και αγανακτουν με τις προκλησεις και τα καμωματα τους..

  5. Ευπιθεστατε ..οχι δα ! Μην μας παιρνει ολους η μπαλα .
    Στα μεγαλοσογια του δημου να τα λες.
    Εγω απλα χαζευω την κατηφορα χαχαχα.εχει πλακα το θεμα.
    Φανταζομαι τι μουρμουρα θα επεσε στο Δημαρχειο ποιος θα παει μαζι ! Χοχοχο .
    Τετοιες εποχες για να πας ιδιωτικα θες κανα 500αρι ..δεν περισσευουν.
    τελειωνει κ η θητεια .
    Αρα…πιασε μαλλι ανεβαινουμε !!??

  6. Οι Γερμανοί που φημίζονται για την οργάνωση και την πειθαρχία θα έρθουν για τουρισμό στο Λουτρακι ;
    Θα έρθουν για να δουν τι ακριβώς; Τις τσούχτρες; Την βρώμα στους καταρράκτες ; Τα προτωπορειακα ξενοδοχεία μας;
    Δεν μας παρατάτε με τις βλακείες σας κ. Γκιώνη;
    Θέλετε να πάτε ταξιδάκι με την κάλυψη του τουρισμού ,τίποτα άλλο.

  7. Σαν να πήγε σε πανηγύρι το Μαράκι και Ο Γκιώνης ευτυχής τα έχει λύσει όλα τα προβλήματα στο Λουτράκι.
    Βρε ουστ ταξιδάκια τζάμπα .

  8. α ρε μονοι τους ουτε για αστειο δεν θα βλεπαν αυτα που βλεπουν με τα λεφτα μας….τζαμπα ταξιδακια αναψυχης και βολτιτσες!!!και το λουτρακι σε αλλη μοιρα

  9. Loutrakiblog δεν γράφεις τα πάντα ! Φοβάσαι η τρέχει κάτι άλλο ? Τα σοβαρά και αντικείμενικα blog δεν εξαιρούν τίποτα τα ανεβάσουν

  10. 2.01 τι έγραψες και δεν στο ανεβάσαμε ?? εσύ φοβάσαι ή τρέχει κάτι άλλο και δε βάζεις το ονοματάκι σου?????
    Το τι κάνουν τα σοβαρά και αντικειμενικά blog άσε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα. Εσύ κοίτα τις μαγκιές σου να τις κάνεις πάντα ανώνυμα …..

  11. https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B%CE%9C%CE%96%CE%A9%CE%9B3-%CE%9D61?inline=true

    Φιλε το διευρευνούμε γιαυτό δεν πέρασε το σχόλιο, βρηκαμε αυτό. Aν λες κατι αλλο Στειλε μας λινκ. Σε ευχαριστούμε. Για το άλλο θέμα, που αναφέρεις το εχουμε δει και εχουμε το έχουμε δημοσιευσει, θα το ξαναδημοσιεύσουμε

  12. loytraki blog……στο λινκ που εβαλες…5.59…..ειναι τα εξοδα για τον εορτασμο 25ης Μαρτιου…..διαβασα για την ηχητικη καλυψη ,που εγινε αυτο στους Αγιους…..δισκετακι υπαρχει απο την προμολεμικη εποχη….μα ουτε τον χρονο βρηκε η φιλαρμονικη για τους Αγιους παρα για την Περαχωρα…..φυσικα να μην αναφερθω στα ονοματα για τις απευθειας αναθεσεις….τους εχουμε παντρευτει χαχαχαχα…..συγνωμη για το ασχετο σχολιο που κανω αλλα μου δωσατε αφορμη με το λινκ……ευχαριστω

  13. 6:38 ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΣ 25ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΧΌΛΙΟ ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΠΡΉΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ…ΜΗΝ ΞΕΧΒΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ ΜΠΉΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ ΠΕΡΑΧΏΡΑΣ.

  14. 11.5-11.6….νιαουυυυυυυυυυ……ειμαστε δημος αν το γνωριζεις…..δεν περιμεναμε απο εσας αναπτυξη…..και φιλαρμονικη ειχαμε ….και πρασινο φορο ειχαμε κ.λ.π …δεν συνεχιζω γιατι θα γραφω ωρες…..α την φιλαρμονικη την πληρωνει ο δημος και ειμαστε κι εμεις μεσα στον δημο…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog