Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ : Ο ΑΟΛ διοργανώνει ημερίδα για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη

- Advertisement -

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ διοργανώνει ημερίδα με θέμα “ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ”…
με κύριο ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη Μανώλη, Στρατηγό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. , Iδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου CYBER SECURITY INTERNATIONAL.

 Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 18:30 στο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ” Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου

Για την διοργάνωση της ημερίδας συνεργάζονται το Ινστιτούτο Cyber Security International, πρόεδρος και ιδρυτής του οποίου είναι ο κ. Σφακιανάκης και ο εκπαιδευτικός οργανισμός HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Κ.ΑΝ. Α.Β.Ε.Ε.) και η VERTICAL A.B.E.E. -Βιομηχανία Συστημάτων Αλουμινίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18:00 – 18:30 Προσέλευση κοινού και επισήμων
19:00 Έναρξη εκδήλωσης με χαιρετισμούς από:
1. Πρόεδρο του συλλόγου κ. ΚΑΝΑΒΟ ΘΩΜΑ
2. Πρόεδρο του HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ κ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
3. Επίσημους προσκεκλημένους

19:30 – 20:30 Έναρξη ομιλίας – παρουσίαση από τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ Στρατηγό ε.α. – Πρόεδρο και Ιδρυτή του CYBER SECURITY INTERNATIONAL INSTITUTE.

20:30 – 21:30 Απάντηση ερωτήσεων και επίλυση αποριών των παρευρισκομένων

21:30-22:00 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σφακιανάκη για την πολύχρονη προσφορά σου στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην Νεολαία. Την απονομή θα κάνουν ο Αρχηγός της Ομάδας Νέων του Συλλόγου και ο/η σημαιοφόρος του Λυκείου του HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ.

22:00 – 22:15 Υπογραφή Μνημονίου Διαρκούς Συνεργασίας μεταξύ του CYBER SECURITY INTERNATIONAL και του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι που στόχο θα έχει την διαρκή και από κοινού προσπάθεια επιμόρφωσης της τοπικής κοινωνίας για θέμα ασφάλειας στην χρήση του ιντερνέτ και ειδικά της νέας γενιάς με δημιουργία δράσεων με αυτό τον στόχο.

22:15 – 22:30 Επαφή του κ. Σφακιανάκη με δημοσιογράφους που θα καλύπτουν την εκδήλωση διάρκειας περίπου 15 λεπτών.

22:45 Δείπνο προς τιμή του κ. Σφακιανάκη στο εστιατόριο «Αρχοντικό» στην Κόρινθο, στο οποίο θα παρακαθίσουν μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, μέλη του Δ.Σ. του Homo Educandus Αγωγή και οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog