Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με Επιτυχία & Μεγάλη Συμμετοχή η Ημερίδα του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ

- Advertisement -

Από την χθεσινή ημερίδα στο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ” Συνεδριακό Κέντρο με θέμα “ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ”..

 με κύριο ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη Μανώλη, Στρατηγό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. ,  Iδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου CYBER SECURITY INTERNATIONAL.

Διοργάνωση ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


































Ευχαριστούμε το perahora.gr για την παραχώρηση του υλικού
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γειά σου ρε Θωμακο με τα ωραία πράγματα που κάνεις.πρέπει όλοι να ενημερώνονται γιατι έχουν πάρει ένα πληκτρολόγιο και όποιον πάρει ο χάρος μερικοί μερικοίΜεγαλεία ο ΑΟΛ με τον ηστορικο Εθνικό .καλα τα πάτε φέτος τα παρακολουθω τα νέα του ΑΟΛ

  2. μακάρι τέτοιες ομιλίες να γίνουν στα αμφιθέατρα των σχολείων και να ενημερώσουν-ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές(οι οποίοι δεν είχαν την παρουσία που θα έπρεπε προχθές).ευχαριστούμε ΑΟΛ.

  3. Οι πόροι της εταιρείας του π.υποστρατήγου από πού προέρχονται; Και το μνημόνιο υπογραφής -όπως αναφέρει το Πρόγραμμα που εκδόθηκε- μεταξύ αυτής κ του ΑΟΛ τι σκοπό εξυπηρετεί; Κατα τ άλλα ήταν μια αξιοπρεπής εκδήλωση με οργάνωση και σαφή μηνύματα. Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές!

  4. 5:23 το πέταξες το τουβλο πάλι, και καλά δεν υπάρχουν αμφιθεατρα. Ο άνθρωπος παραπανω εννοεί ότι πρέπει να ενημερωνονται στα σχόλια. Το κατάλαβα εγώ εδώ στην Αγγλία και εσύ κόλλησες στα αμφιθεατρα. Μπράβο στο Θωμακο και στον ΑΟΛ

  5. Μάθε τρόπους. Ποιος είναι ο Θωμάκος που του απευθύνεσαι έτσι δημόσια; Έχει όνομα και ιδιότητα. Μάλλον στην Αγγλία δεν ξέρετε από πραγματικά τούβλα!

  6. Ρε νούμερο όταν ήξερα εγώ το Θωμά εσύ εβοσκες γίδια αντέ μεσημεριατικα το Θωμακο σε πείραξε. Εδώ στην Αγγλία έχουμε κάτι τούβλα μεγαλα με 2 τρύπες σαν το κεφάλι σου. Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν τον Θωμακο έξυπνο δραστήριο και με διάθεση για το καλό του τόπου και του αθλητισμού αλλά δυστυχώς έχουμε σαν και σένα πολλούς στο Λουτράκι που δεν σκέφτονται πρώτου γράψουν κάτι.

  7. Ρε τι πίνετε και δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα. Τον κύριο Θωμά Καναβο,τον φωναζαμε καμιά φορά Θωμακο όταν πεζαμε μπάλα στα Αστέρια. Ήταν και παιχτουρα ο Θωμάς άμα δεν το ξέρεις. Σου ελεισα την απορία τώρα που δεν έχω τρόπους
    Τροπους δεν έχεις εσύ που χωρίς να ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι μας βάζεις τις φωνές. Αντέ να την αφήσουμε την παρεξήγηση και την επόμενη φορά να προσέχεις. Πες στον Θωμά χαιρετισμούς και μπορεί να το δω στο Τζίμι στο Εν πλω τώρα που έρχομαι Λουτράκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog