Ενας Λουτρακιώτης είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη για το Επιμελητήριο…Νεκτάριος Καλλιάρας – Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου –  Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών..

Ήξερε πάντα πως θα επιχειρήσει! Ο Κλάδος των κομμώσεων ήταν η αρχική επιλογή και υποστηρίχθηκε ουσιαστικά από τον ίδιον με σπουδές σε Ελλάδα και Λονδίνο!.. Πρακτική και εργασία στην Αθήνα προηγήθηκαν του βήματος, που εν τέλει έγινε το 2006!

«Από την αρχή ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Είχα μάλιστα αποφασίσει πως η έδρα της θα είναι το Λουτράκι » μαρτυρά σήμερα ο Νεκτάριος Καλλιάρας, συμπληρώνοντας 12 επιτυχημένα έτη λειτουργίας της επιχείρησής του και όντας ένας από τους διεθνείς εκπαιδευτές της Paul Mitchel

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 κοριτσιών! Δηλώνει αθεράπευτα εργασιομανής αλλά και λάτρης της συνεχούς εκπαίδευσης, κάτι το οποίο πιστεύει ότι λείπει από την Κορινθία!

Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που κατέρχεται στις εκλογές τους Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.

«Η διέξοδός μας από την κρίση μπορεί να είναι η εκπαίδευση. Αυτό λείπει σήμερα από την Κορινθία.

Κάθε κλάδος χρειάζεται σε σταθερή βάση επιμόρφωση και εξειδίκευση και όχι περιστασιακά όπως συμβαίνει σήμερα. Το Επιμελητήριο μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο και αυτό είναι που πρεσβεύει ο συνδυασμός με τον οποίον κατέρχομαι στις εκλογές του φορέα.»

Σχόλιο : Νεκτάριε καλή επιτυχία !!!