Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

350 δέντρα παρέλαβε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου για αναδάσωση στον υδροφόρο ορίζοντα

- Advertisement -

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του ότι σήμερα 14/11/17 παραλάβαμε 350 δέντρα για να συνεχίσουμε την αναδάσωση στον υδροφόρο ορίζοντα. είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά ..

Σ αυτή τη δράση. Ξέρουμε ότι δεν θέλουν να αναφερθούν τ ονόματα τους αφού προσφέρουν χωρίς να ζητούν τη προβολή τους αλλά η αναγνώριση πρέπει να είναι η επιβράβευση τους. Κυρίως να ευχαριστήσουμε τους ανώνυμους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά.

Επίσης τον Αντιδήμαρχο κ. Πέρρα Σωτήρη. Την διευθύντρια αναδασώσεων Αττικής κ. Σεραφείμ. Τον υπεύθυνο του φυτωρίου κ. Λουκούμη. Τους Βασίλη Πέππα υπεύθυνο γραφείου κίνησης του Δήμου. Τον Μιχάλη Αντωνίου και Μπάμπη Φόρτη της ΔΕΥΑΛΠ και τους θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ Γιώργο Αρναουτόπουλο και Παναγιώτη Σταμάτη για την ουσιαστική και κοπιώδη βοήθεια τους.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το φύτεμα των δένδρων και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας ,τους περιμένουμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί να δημιουργήσουμε μαζί ένα πνεύμονα πρασίνου.

Σημείο συνάντησης: Διασταύρωση οδού Δημοσίων υπαλλήλων και Αγίου Διονυσίου.

Τηλ επικοινωνίας: Μιχάλης Θυμής 6945757383 και Θάνος Βλαχοδημήτρης τηλ 6984966380..

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω θελω να ρωτησω απο που πιανει ο υδροφορος οριζοντας και απο που τελειωνει ? Ειναι κ στον γερμανικο δρομο που λενε ? Γιατι φυτευουν τοτε εκει σε κτηματα ?

  2. Δεντρα φυτευουμε στα δάση και οχι σε ιδιοκτησίες!!!
    Υπερβάβουμε για τα ματια του κοσμου! Δεντροφυτευση στα δαση παιδια! Μη μας δουλευουνε πια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog