Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταγγελία : Eπικίνδυνος οδηγός κυκλοφορεί στο Λουτράκι

- Advertisement -



Η οδός Καραισκακη στο Λουτρακι είναι ο δεύτερος δρόμος μετά την Ελ.Βενιζελου με τη μεγαλύτερη κίνηση. Μερικοί πάνε με “όσο παίρνει το αυτοκίνητο” για να πουλήσουν “μούρη”. Είναι ανεγκεφαλοι τι να τους κάνουμε. …
Όμως ενα άσπρο κλειστό φορτηγό με κάτι πράσινα γράμματα τους κάνει να τρώνε τη σκόνη του. Τρία τινά συμβαίνουν.
1. Πρόκειται περί ηλίθιου γιατί αν του πεταχτεί κάνα παιδάκι θα το κάνει χαλκομανια.
2. Είναι θρασύς, προκλητικός και ανεύθυνος ή ατζαμής.
3. Μάλλον πουλάει φάρμακα. Δε πιστεύω να τον έχουν βάλει να φοβίζει το κόσμο, να τους δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα και να έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση στα ψυχοφαρμακα και στα ηρεμιστικά. Μόλις τον βλέπουν τρέχουν πανικόβλητοι να ανέβουν σε ασφαλή μέρη. Για μαζεψτε τον.




Προσοχή λοιπόν , κυκλοφορεί, ανεγκέφαλος, επικίνδυνος οδηγός, όπου τον δείτε πάρτε πινακίδες

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πράγματι το 95% της κυκλοφορίας που ΔΕΝ περνάει από την Ελ. Βενιζέλου περνάει από την οδό Καραισκάκη και να σκεφτεί κανείς ότι το τμήμα μπροστά από την Παναγία έχει χαρακτηριστεί δρόμος ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!!.

  2. Πίσω από κάθε επαγγελματικό φορτηγάκι – φορτηγό, έχει αριθμό επικοινωνίας με την εταιρία,σε περίπτωση επικίνδυνης οδήγησης.

  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  4. Είναι ακόμα ένα ίχ επιβατικό που κάθε μέρα μπαίνει στην Καραϊσκακη από την Μάτση με χειρόφρενο και τής ποιο πολλές φορές νύχτα.Παντως αν προλάβω θα την πάρω την πινακίδα.Και δεν είναι ο μόνος
    Στην περιοχή κυκλοφορούν πολλά παιδιά λόγω 2 δημ. Σχολείου

  5. Πολλοι επικινδυνοι οδηγοι υπαρχουν στο Λουτρακι ..που τρεχουν μεσα στην πολη παιρνουν τις στροφες με τις παντες κ ουτε λογαριαζουν σημανση κοκ ή πεζους !

  6. Πάντως ένα είναι σίγουρο πως είμαστε "παντογνωστες " αλλά στην καθημερινότητα μας δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας σε ολα τα επίπεδα,καθαριότητα, οδήγηση ,διαβιωση κλπ.

  7. για καποιους νεαρους λυπηρο μεν ,που χαπακωνονται ,καβαλανε ενα μηχανακι και δεν βλεπουν μπροστα τους τι εχετε να πειτε? αυτοι πρεπει να οδηγουν?ξερεται ποσες φορες με εχουν τρομαξει ως οδηγο?στο τσακ φρεναρισα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog