Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτή τη γυναίκα χτύπησαν τα χουλιγκάνια χθες στα Εξάρχεια που φορούν το μανδύα του αντιεξουσιαστή

- Advertisement -

Κρίσιμο αναμένεται να είναι το επόμενο 48ωρο για την εξελιξη της υγείας της δικηγόρου κ. Αναστασίας Τσουκαλά που τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα κουκουλοφόρων στα επεισόδια του Πολυτεχνείου το βράδυ της Παρασκευής. ..

Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών και μάλιστα είχε συμμετάσχει σε συνεντεύξεις Τύπου προκειμένου να δοθούν εκπαιδευτικές άδειες σε  αναρχικούς που η δράσης τους είχε συσχετισθεί παλαιότερα με την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Επίσης κ.Τσουκαλά είναι και σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Ταξης (είχε διοριστεί το 2016 αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) του συγκεκριμένου υπουργείου) ενώ είχε προχωρήσει σε διαλέξεις στις σχολές της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα έχει προχωρήσει σε δηλώσεις ότι «υπάρχει πολύ βεβαρημένο ιστορικό αυταρχισμού στους κόλπους της αστυνομίας, δεν έχει ποτέ συντελεστεί πραγματικά η λεγόμενη αποχουντοποίηση».

Με πληροφορίες από in.gr

Αυτή τη γυναίκα χτύπησαν τα χουλιγκάνια χθες στα Εξάρχεια που φορούν το μανδύα του αντιεξουσιαστή και με κάθε ευκαιρία δημιουργούν μπάχαλα δίνοντας πολλές φορές την αφορμή οι κατασταλτικές δυνάμεις να επιτεθούν σε πραγματικούς διαδηλωτές.. Μια γυναίκα του Κινήματος, που από την θέση του συμβούλου σε φορέα πήγε στο μάτι του κυκλώνα για να καταγράψει τις γνωστές αστυνομικές αυθαιρεσίες.

Θα πει κάποιος δεν την ήξεραν….Ακόμα χειρότερα λέμε. Δηλαδή πόσο λογικό είναι να ρίχνεις φωτοβολίδα εναντίον πολίτη;; Πόσο εγκληματίας, κάφρος μπορεί να είσαι;;

Και κλείνουμε με το σχόλιο του Παναγιώτη Σωτήρη:

Όχι δεν είσαι ένας απόλυτος κρετίνος, δήθεν “εξεγερμένος” όταν αποφασίζεις να πετάξεις φωτοβολίδα μέσα σε κατοικημένη περιοχή και κατορθώνεις να πετύχεις και να τραυματίσεις έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να μελετάει και να αποκαλύπτει τους μηχανισμούς καταστολής…
Όχι δεν είσαι απλώς ένας απόλυτος τιποτένιος κρετίνος. Έχεις την ίδια αδιαφορία για τη ζωή και το συνάνθρωπό σου που χαρακτηρίζει τους φασίστες

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα αναρρώσει γρήγορα η συντρόφισσα, συναγωνίστρια, προοδευτική δικηγόρος και θα ριχτεί ορμητικότερη στην μάχη εναντίον των διωκτών της τρομοκρατίας και δολοφονικού αναρχοκομμουνισμού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog