Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δ. Ραψωματιώτης: «Προέχει το συμφέρον του Επιμελητηρίου και όχι οι αντιπαραθέσεις»

- Advertisement -

Το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνον προτάσσει έναντι της αντιπαράθεσης που έχει προκύψει μεταξύ δυο συνυποψηφίων του στο Επιμελητήριο, ..
αναφορικά με την δυνατότητα νόμιμης συμμετοχής του ενός ή όχι, ο επικεφαλής της Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΧΙΟΝ και ερωτηθείς από το Δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο για το ζήτημα νομιμότητας που τέθηκε αλλά και τις προθέσεις που έχουν εκφραστεί περί προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια  -πράγμα που θα σημάνει ακόμα και αναβολή της εκλογικής διαδικασίας στις 10 Δεκεμβρίου – σημείωσε πως προσπάθεια του ιδίου και του συνδυασμού στον οποίον είναι επικεφαλής, είναι η σύνθεση των απόψεων και η λύση του προβλήματος με την εφαρμογή του νόμου, νόμος ο οποίος όμως όπως ανέφερε έχει δυστυχώς δυο ερμηνείες!  «Δυστυχώς υπάρχει ένας νόμος και δυο ερμηνείες !

 Και οι δυο πλευρές δηλώνουν με βεβαιότητα πως έχουν το δίκαιο με το μέρος τους!

Όλοι μας σίγουρα θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, όμως, ως προς τις ερμηνείες, θα πρέπει κάποιοι να πάρουν αποφάσεις βλέποντας το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνο!

 Ελπίζω το ζήτημα να τελειώσει γρήγορα και να μην φτάσουμε σε λογικές αναβολών  και καθυστερήσεων ή και διεξαγωγής εκλογών με σύσταση ενός Διοικητικού Συμβουλίου,  το οποίο θα είναι υπό την αίρεση της νομιμότητας.

Εμείς θέλουμε να συνθέσουμε απόψεις και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή αν θα γίνουμε ο σάκος του μποξ λαμβάνοντας βολές και από τις δυο πλευρές, εφόσον όμως έχουμε μάθει να προσπαθούμε, αυτό θα κάνουμε μέχρι τελευταία στιγμή.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog