Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06′ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 4-3 (video)

- Advertisement -

Μεγάλη και ιστορική πρόκριση για την Κορινθο 06 και μάλιστα με ανατροπή αφού το 1-3 των ορανιε μετατραπηκε σε 4-3 στη παράταση. ..

Οι δύο καλύτερες ομάδες του Νομού μας πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικο θέαμα στο ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ παρουσία 400 και πλέον θεατών οι οποίοι στο τέλος χειροκροτησαν την προσπάθεια των δύο ομάδων.
 Οι φιλοξενουμενοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 με τα γκολ των Γουλα στο 23′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κοντη και στο 41′ όταν ο Τζανετης ανέτρεψε τον Λ. Στασινοπουλο και ο παθων εκτέλεσε εύστοχα το πεναλντι και έγραψε το Ο-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Σημειώνουμε τις ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους, Χουσελας στο 5′, Αραπογλου στο 35′,Χρυσαφιδης στο 37′, Λυγκος στο 73′ & στο 84′,Τζανετος στο 86’ενώ για τους φιλοξενουμενους ο Γωνιαδης στο 7′, Γουλας στο 16′, & 64,Γεωργίου στο 38′,Δαλκαφουκης στο 65′ .
Ο προπονητής της Κορίνθου 06 Σταύρος Μπινιαρης παρεταξε την ομάδα χωρίς τα …μεγάλα της βιολιά Τζανετο, Λυγκο, Σάντα που μπήκαν αλλαγή, ενώ ο αρχηγός Βασίλης Φιλης ήταν εκτός αποστολής εν όψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με τον συμπρωτοπορο ΠΑΣ Κόρινθος.
Παταγε καλύτερα στο γήπεδο ο ΑΟΛ και δίκαια προηγήθηκε στο Α’ ημίχρονο με 2-0. Όμως στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιγνίδι όταν στο 54′ ο Αραπογλου με καταπληκτικη εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2, αλλά η χαρά των γηπεδούχων κρατησε μέχρι το 60′ αφού ο Δαλκαφουκης με ατομική προσπάθεια έγραψε το 1-3. Δεν το έβαλαν κάτω οι της Κορίνθου, έβγαλαν πάθος και ψυχή πίστεψαν σε κάτι καλύτερο και με την εισοδο των Μαγγινα,(χρυσή αλλαγή λόγω των δύο γκολ που πετυχε) ,Τζανετου  (αλλαξε την ροή του παιχνιδιού ),Λυγκου και Σάντα κατάφεραν με δύο γκολ του καταπληκτικου Μαγγινα στο 68′ και στο 91′, να ισοφαρισουν  σε 3-3 με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιγνίδι στη παράταση.

Στη παράταση λοιπόν το ματς πήρε άγρια ομορφιά και εκεί μίλησε η κλάση των Τζανετου και Λυγκου με τους δύο να κρύβουν την μπάλα στο 99′ και δεύτερος να γράφει μέσα σε αποθέωση το τελικό 4-3!  Στο 15′ της παράστασης τραυματιστηκε στο γόνατο ο Αλεξης Ντερτιλης σε συγκρουση με αμυντικο της Κορίνθου 06 και οι ορανιε έπαιξαν για άλλα 15′ με δέκα παίκτες αφού είχαν γίνει και οι τεσσερις αλλαγές από τον Σωκράτη Πέτρου.
Στη τελευταία ευκαιρία του αγωνα ο Μανώλης Λυγκος πλασαρε εξοχα τον Ταφα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων.
Συμπεράσματικα δίκαιη η νίκη -πρόκριση της Κορίνθου 06 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Λουτρακίου που ήταν σχετικά καλύτερη μέχρι το 60′. Από το λεπτο αυτό και μετά ,πάθος, ψυχή και οι αλλαγές του Μπινιαρη έφεραν την μεγάλη νίκη -πρόκριση στην Κόρινθο 06 η οποία με ανεβασμένη ψυχολογία περιμένει τον ΠΑΣ Κόρινθος για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κορινθίας.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ του αγωνα ηταν ο Τσιγαρας με βοηθούς τους Βλαχοπανο-Καλαρα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κοντης, Τριμπονιας, Γκουριωτης  (53’Μαγγινας ), Τζανετης, Μαυρελης, Αραπογλου, Δημητριάδης (68’Λυγκος) Βασος, Χατζησοφρωνιου Χρυσαφιδης  (61’Τζανετος ), Χουσελας  (71’Σάντα ).

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Ταφα, Τσακα  (68′ Παππας ), Τσωκος, Ντερτιλης, Τζορμπατζιδης, Πετρίδης  (58′ Βοηδιλας ),Γουλας, Σιωκος, Γεωργίου, (81′ Ζερβος ), Λ. Στασινοπουλος, Γωνιαδης  (23′ λ.τ.Δαλκαφουκης ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φάσεις και γκολ εως το 3-3

ευχαριστούμε το συνάδελφο Θεοδόση Πιπέρη από το TV Super για την παραχώρηση του βίντεο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog