Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Ραψωματιώτης: «Έχουμε τον στόχο, ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

- Advertisement -

Τρία στοιχεία δημιουργούν την ειδοποιό διαφορά  του συνδυασμού  «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» από τους άλλους συνδυσμούς στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας …

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ»

Σύμφωνα με τα όσα επεσήμανε ο επικεφαλής, υποψήφιος πρόεδρος, Δημήτρης Ραψωματιώτης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ekorinthos.gr και στον δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό, η εμπειρία και η γνώση , το ψηφοδέλτιο και το στοχευμένο πρόγραμμα,  καθιστούν  τον συνδυασμό και τον ίδιο, έτοιμους να διοικήσουν από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους.

«Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία ,εγώ  ως επικεφαλής, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησής μου στο Επιμελητήριο, αλλά και τα στελέχη μου , που μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την ομαλή μετάβαση,  τη σωστή διοίκηση των Επιμελητηριακών μας καθηκόντων, από τα απλά θέματα καθημερινότητας , την αλλαγή φιλοσοφίας και λογικής στο Επιμελητήριο, μέχρι την άμεση εφαρμογή του προγράμματός μας» είπε ο κ. Ραψωματιώτης.

«ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ»

Αναφερόμενος στους υποψηφίους συμβούλους του,  τόνισε πως παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα πολυάριθμο ψηφοδέλτιο, δεν υπήρξε για εκείνον ποτέ το πραγματικό ζητούμενο. «Οι δικοί μας υποψήφιοι είναι επιλεγμένοι ένας προς έναν. Έχουν καλύψει όλες τις προδιαγραφές,  σε σημείο που ξεπέρασε και τους αρχικούς μας στόχους. Έχουμε καλύψει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Κορινθίας, όλα τα επαγγέλματα, έχουμε ανθρώπους με εμπειρία επαγγελματική, έχουμε επιστήμονες , νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν.Αυτός ο ενθουσιασμός , η διάθεση προσφοράς, η εμπειρία, η γνώση και οι νέοι άνθρωποι, είναι άλλος ένας ποιοτικός λόγος που ο συνδυασμός μας κάνει την διαφορά».

«ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού ο κ. Ραψωματιώτης τόνισε πως υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα.

«Εμείς έχουμε συγκεκριμένο στόχο και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα. Δεν διατυπώνουμε προτάσεις που ακούγονται ωραία και δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθούν. Εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο που το Επμελητήριο θα είναι αρωγός και υποστηρικτής στους επαγγελματίες της Κορινθίας. Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει την πρώτη μας δράση που είναι η προστασία της θάλασσας και των επιχειρήσεων της παράλιας ζώνης. Γνωρίζουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί , όλες οι επιχειρήσεις βάλλονται,  και πρέπει ως νέα Επιμελητηριακή αρχή  να προγραμματίσουμε τις ενέργειες εκείνες που θα δώσουν άμεσες λύσει,  ώστε το καλοκαίρι που θα έλθει να μην επηρεάσει, ούτε τον τουρισμό μας ούτε τις επιχειρήσεις μας.»

Εκείνο ωστόσο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η τοποθέτηση του υποψηφίου προέδρου σχετικά με τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα, της αγροτικής παραγωγής και της σύνδεσής του με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα.

«Δίνουμε αξία στην πρωτογενή παραγωγή με την παρουσία υποψηφίου συμβούλου μας, από την Στιμάγκα Κορινθίας , που είναιν αγρότης ειδικού καθεστώτος .Τα προιόντα μας , το λάδι και το κρασί, χρειάζονται μια άλλη φιλοσοφία και συλλογιστική προώθησης. Εμείς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας  για να μπορέσουμε το Κορινθιακό κρασί και λάδι,  με το δικό τους Brand, να προωθηθεί στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, γιατί πιστεύουμε πως αυτό θα φέρει την ουσιαστική ανάπτυξη στην τοπική μας οικονομία. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το εγγυηθούμε.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog