Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε φιάσκο κατέληξε ο απολογισμός του Επιμελητηρίου…! οι επιχειρηματίες γύρισαν την “πλάτη” τους στο Νανόπουλο

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε χθες 27/ 11/ στο Επιμελητήριο Κορινθίας η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημιζόμενη τελευταία σύσκεψη του  Δ.Σ. του επιμελητηρίου , ..
η μάλλον πιο σωστά δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δ.Σ. του επιμελητηρίου , ο λόγος…? απλός , 12 από τους 21 συμβούλους είχαν πάει για ψάρεμα ή κάποιο μαγικό χέρι τους εμπόδισε να εμφανιστούν σε ένα κρίσιμο συμβούλιο…!!! 

Όμως είτε για τον ένα λόγο είτε για τον άλλο , μια λέξη ταιριάζει ΝΤΡΟΠΗ σας κύριοι ,ο κόσμος σας εξέλεξε  προκειμένου , να αντιμετωπίζεται τα προβλήματα και  να παίρνεται σοβαρές αποφάσεις για τους επιχειρηματίες και όχι να εμφανίζεστε κατά το δοκούν.

Πάμε στο δεύτερο σκέλος της μεγαλειώδους αποψινής βραδιάς “φιάσκο” της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας .

Είχαν κληθεί στον απολογισμό δεκάδες επιχειρηματίες  από το νομό μας , δυστυχώς όμως δεν παρέστη ούτε ένας κυριολεκτικά ούτε ένας !!!

Απόψε οι επιχειρηματίες της Κορινθίας γύρισαν την πλάτη τους στο ίδιο τους το “σπίτι” , στον απολογισμό παραβρέθηκαν 5 υπάλληλοι του επιμελητηρίου και 8μέλη  του,  αδιάψευστος   μάρτυρας η φωτογραφία  ευτυχώς παρών ήταν ο ιστορικός Πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Δασκαρόλης ο οποίος έσωσε τα προσχήματα .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κάποιοι από το Δ.Σ. όταν διαπίστωσαν την αποτυχία της βραδιάς,  ισχυρίστηκαν ότι εκλήθησαν μόνο τα ΜΜΕ( ασχέτως αν και από αυτά τα περισσότερα δεν παραβρέθηκαν) αλλά ο πλούσιος μπουφές πολλών ατόμων που είχαν προετοιμάσει  στο δεύτερο  ‘οροφο δυστυχώς τους διέψευσε.

Είναι γεγονός και το λέω με πλήρη επίγνωση των λεγομένων μου , ότι ο Βασίλης Νανόπουλος πρόσφερε πολλά στο Επιμελητήριο Κορινθίας , όμως προκειμένου να βγει αλώβητος από τις επιμελητηριακές εκλογές η λαθεμένη δημόσια στάση ότι στηρίζει και τους τρεις υποψηφίους , δεν του  απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα , αντιθέτως του γύρισαν την “πλάτη ” και οι τρεις  συνεργάτες του .Το μεγάλο κακό θα γίνει αν οι  επιχειρηματίες  δεν πάνε να ψηφίσουν στις 10 Δεκεμβρίου.
         

protinews.blogspot.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog