Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Ράδιο Αρβύλα «ξεγύμνωσαν» τον Νότη Σφακιανάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, οι Ράδιο Αρβύλα «ξεγύμνωσαν» το τραγουδιστή μέσα από τη σάτιρά τους. Σχετικά με αυτά τοποθετήθηκε και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, λέγοντας:..

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας φασίστας γνωστός και πολύ περήφανος. Δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του και δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε θέμα ευαισθησίας να λέει τα χειρότερα, τα πιο μαύρα, αυτά που μας έχουν φέρει στα χάλια που ζούμε σήμερα. Από την άλλη σε μία εκπομπή λέχθηκαν και ειπώθηκαν και μερικές υπερβολές. Το γεγονός ότι τον λέει μικροτσουτσουνο ας πούμε, θα μπορούσε να θεωρηθεί ρατσιστικό. Όμως προκάλεσε γέλιο. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι θα μπορούσε να προσβληθεί, μπορεί να προσβληθεί.»

Οι Ράδιο Αρβύλα «ξεγύμνωσαν» τον Νότη Σφακιανάκη!

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσο φωνάρα έχει ο Νότης τόσο ψωναρα είναι. Καλά του τα κανανε τα παιδιά στο ραδιο αρβύλα και τον κάνανε νούμερο

  2. Επιβάλλεται!!Τα ίδια λέει σε όλους εδώ και χρόνια.ο Τραγκας παλιά σε πρωιναδικο τον είχε κράξει και το Νότη και τους παρουσιαστές και τώρα τον ρωτούσε τα ίδια.ακροβατικά κοινώς κολοτουμπες

  3. 6:56 μ.μ. Αν δεν το πάρεις πίσω, θα σου κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση για τον Μαρινάκη. Για τον Νότη έκανα ένα και μόνο σχόλιο. Να μετρήσω εδώ μέσα πόσα έκανες για τον Μαρινάκη χωρίς να εκφράσω ποτέ σεξιστικό σχόλιο? Λοιπόν, αναμένω.

  4. Τι να πάρω πίσω αδερφε. Έτσι όπως το εγραψες φαίνεται να το "γνωρίζεις "καλά τον Νότη. Τον έχουμε υπερτιμημένο το αλάνι το Νότη οσω για το πρόεδρο είναι Αρσενικαρος. Αντέ γεια μας

  5. Όπως είδες, επεξήγησα, και πάλι είπες: "έτσι όπως το έγραψες…" Εντάξει το λοιπόν. Αναμένω το επόμενο σχόλιό σου για τον Μαρινάκη και στο λέω από τώρα για να σε προετοιμάσω ώστε να γνωρίζεις το περιεχόμενο της ανάρτησής μου.

  6. Αδερφε μου δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς!!έκανες σχόλιο και είπες "ξεγυμνωνει ο Νότης "και εγώ σου γράφω "ύποπτος μήπως κανείς κέφι η γουσταρεις τον Νότη "πάντα με χιούμορ!τη σεξιστικό και που κολλάει ο Μαρινακης εδώ να τραβάμε τις κ@@@@τρίχες δηλαδή. ΥΓ γράψε ότι θες για το Μαρινακη εδώ θα είμαι να σου απαντήσω αντέ γεια μας

  7. Tί θα πει πάντα με χιούμορ ρε φίλε? Με ξέρεις? Σε ξέρω? Πώς μπορείς να κάνεις χιούμορ με έναν άγνωστο και γιατί πρέπει δηλαδή εγώ να αρέσκομαι στο δικό σου το χιούμορ? και πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό αντιληπτό μέσω ενός μηνύματος?

  8. Εσύ ξέρεις ποιος είμαι γιατί το έχω επώνυμα το σχόλιο και αν δεν καταλαβαινεις το χιούμορ τι να σου κάνω εγώ. Άμα σου θυξαμε τον Νότη σου σορρυ

  9. Άσε, δεν χρειάζεται να σου απαντήσω. Την ντομπροσύνη του Νότη εγώ γουστάρω, όχι τα τραγούδια του. Εσύ γουστάρεις την ντομπροσύνη του Μαρινάκη ή μήπως τα τραγούδια του??????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog