Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ομορφο Λουτράκι !!!!

- Advertisement -

Ομορφος τόπος ! Ομορφο Λουτράκι !

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακληση. Ειναι εφικτο να βρειτε και να δημοσιευσετε εικονες και φωτο απο το παλε ποτε ξενοδοχειο "Απολλων" των εννεα οροφων εκει στα παραλια του Λουτρακιου το οποιο κυριολεκτικα εξαφανισθηκε απο προσωπου γης στο σεισμο του 1981.

  2. Εξαιρετκά όμορφο, όμως ματώνει η ψυχή μας όταν όλα αυτά τα κτίρια των φωτογραφιών σήμερα είναι στοιχειωμένα και δεν στεγάζουν πιά ΚΑΜΙΑ δραστηριότητα. Όμορφο Λουτράκι καταδικασμένο από τους ίδιους τους δημότες του .

  3. Και έτσι ομορφο είναι, οι ενοχές ανήκουν σε αυτούς που "κατάφεραν "να κάνουν τον τόπο μας σαν τα μούτρα τους

  4. 859 έτσι ήταν το λουτρακι πριν 30 40 Χρόνια που εγώ θυμάμαι!??Τότε να μου πεις ήταν λιγότερα τα μαγαζιά και φαίνονταν ποιο πολλή γεμάτα αλλά έβγαινε και ο κόσμος υπήρχαν και λεφτά δεν υπήρχαν τα κομπιούτερ να καθόμαστε να γράφουμε στο loutrakiblog αλλά γεμίζαμε το πατάρι στον ιππόκαμπο η το seagull για βίντεο και τα άλλα μαγαζιά τώρα κάνα 2 παρέες στο Paul's στο sax στο Εν πλω. Χειμώνας και τότε όλα τα παραδοσιακά καφενεια γεμάτα με κόσμο για χαρτιά και κάνα τάβλι. Δεν φταιει το Λουτράκι ΜΑΣ αδερφε εκεί ήταν 40 Χρόνια πριν τώρα και 40 Χρόνια μετά εμείς αλλάζουμε και αλλάζουμε και τη μοίρα αυτού του όμορφου τόπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog