Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου ζήτησε να…ξανασταυρωθεί ο Νίκος Καζαντζάκης…!!!!!!!!

- Advertisement -

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, την τοποθέτηση του δικηγόρου δημοτικού συμβούλου κ.Αλέξανδρου Γκουριώτη, ο οποίος μετά απο 60 χρόνια…ξανασταύρωσε τον Νίκο Καζαντζάκη…

Ζήτησε απο το δημοτικό συμβούλιο και το Κέντρο Πολιτισμού να αποκηρύξει την εκδήλωση την οποία έκαναν οι Κρήτες της Κορινθίας και στήριξε ο δήμος για τον τεράστιο συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη….!

Οσο και αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό και υπάρχει και σχετικό βίντεο…!!!!

Μετά απο 60 και πλέον χρόνια ο μεγάλος παγκόσμιος συγγραφέας οδηγείται στον…σταυρό γιατί το έργο του σύμφωνα με τον κ.Γκουριώτη είναι προσβάλει την Χριστιανική θρησκεία.
Ευτυχώς υπήρξε η  απάντηση του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, που διέσωσε στοιχειωδώς το κύρος του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο όπως ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να κηρύξει τον Νίκο Καζαντζάκη ανεπιθύμητο πρόσωπο και συγγραφέα στην Κόρινθο.

Ευτυχώς που ο δήμαρχος στάθηκε στο ύψος του και απέδειξε ότι ανήκει στους Δημοκρατικούς και ελεύθερους πολίτες.
Εντύπωση προκαλούν φυσικά οι απόψεις ενός νέου επιστήμονα που είναι σε όλα σοβαρός και μετρημένος και πολύ αξιόλογος

Και για την ιστορία διαβάστε αυτό το ιστορικό κείμενο:


Η Εκκλησία δεν αφόρισε ποτέ τον Καζαντζάκη!



 Και το σχετικό βίντεο:

streetlife

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε παιδια τον τελευταιο καιρο δεν ακουγονται τα βιντεο σας .. και τα βιντεο απο το δικο μας δημοτικο συμβουλιο επισης δεν ακουγονται πολυ .Καντε κατι ..

  2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, Χ Ω Ρ Ι Σ ( ΙΣΩΣ……………) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ…………….

  3. Τί λέτε εδώ μέσα ρε παιδιά? Δεν έχει δικαίωμα ο Γκουριώτης και ο κάθε Γκουριώτης να εκφράσει την προσωπική του άποψη? Δηλαδή πρέπει ντε και καλά ο Καζατζάκης να θεωρείται τεράστιος συγγραφέας από τον καθένα?

  4. Από ότι γίνεσθε αντιληπτή, κυρία Γκότζη, η επιθυμία σας θα ήταν οι μαθητές σας να αποδέχονται άκριτα τα "πιστεύω" σας και προς Θεού, μην τολμήσουν να διαμορφώσουν προσωπική άποψη αντίθετη της δικής σας, διότι εσείς κατέχετε την απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

  5. Συγχαρητήρια στο νεαρό δικηγόρο κύριο Γκουργιώτη για τη στεντόρεια φωνή που ύψωσε στο δημ συμβούλιο σχετικά με τον άθεο Νίκο Καζαντζάκη.Ευτυχώς που υπαρχουν ακόμα ανθρωποι αξιόλογοι που δε μασάνε και καταπίνουν άκριτα ο,τι βρόμικο και αισχρό πουλάει η κοινωνία.

  6. Αγαπητή κυρία, μπορείτε να μας βασίσετε κάπου το κατηγορητήριο/θλίψη σας προς τον κύριο Γκουργιώτη χωρίς να γνωρίζετε αν όντως έχει συνολική ή μη άποψη για το έργο του Καζαντζάκη? Μόνη σας γράψατε: "Χ Ω Ρ Ι Σ ( ΙΣΩΣ……………)". Αν δεν το τεκμηριώσετε, τότε λυπούμεθα εμείς δι υμάς καθότι, δυστυχώς "επιμορφώνετε", ίσως ακόμη, μαθητές… Ευτυχώς ο κύριος Γκουργιώτης σας "ξέφυγε", διαμορφώνοντας την δική του άποψη και όχι αυτήν που εμφανώς επιθυμούσατε να του επιβάλετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους κ.κ. διαχειριστάς της ιστιοσελίδος για την ανάρτηση του σχολίου μου.

  7. Αγαπητη κ. Γκοτση, εσεις ως εκπαιδευτικος θα επρεπε να γνωριζατε πολυ περισσοτερα για το εργο του ακατανομαστου κρητικου ΄΄ συγγραφεα΄΄ και να μην εκφερετε αποψη τοσο ευκολα . Ειμαι σιγουρος 100% οτι δεν εχετε το αναστημα να γραψετε τα ιδια εαν ο συγγραφεας αναφεροταν σε οτιδηποτε μουσουλμανικο, γιατι εκει υπαρχει ενας γενικευμενος φοβος και ενας παραλογος σεβασμος, αντι της Ορθοδοξης θρησκειας που ειναι η επισημη θρησκεια του Ελληνικου Κρατους συμφωνα με το Συνταγμα, εκτος κι αν τα αμφισβητειται ολα ! Και παλι συγχαρητηρια στον μαθητη σας ! Τιμη και δοξα σε οσους αντιστεκονται !

  8. Για όσους διαφωνούν με τον αξιόλογο – έγκριτο και ικανό κ. Γκουργιώτη,να τονίσω ότι θα έπρεπε να σας προβληματίσει κυρίως ότι ο άθεος Καζαντζάκης στο έργο του συνολικά, δεν ήλθε ποτέ σε αντιπαράθεση με άλλες θρησκείες π.χ. ισλάμ, καθολικισμό, βουδισμό κλπ,παρά μόνο με την Ορθοδοξία, το οποίο από μόνο του λέει πολλά. Κρεμάλα & φωτιά στους προδότες!

  9. 10:43 μ.μ. Απλώς, υπέροχος/-η με το μεστό και πλήρως εμπεριστατωμένο σχόλιό σου. Εδώ έρχεται να επικαθίσει αυτό που λέμε: "οι αλήθειες πονάνε". Και συγκεκριμένως, την εν λόγω "εκπαιδευτικό".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog