Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Λουτράκι συμμετέχει στις εκλογές και ψηφίζει “Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα”

- Advertisement -

«Το στοίχημα το έχουμε ήδη κερδίσει! Άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες, ενωθήκαμε και κατορθώσαμε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναζωπυρώσουμε το ενδιαφέρον για το Επιμελητήριο Κορινθίας, να κινητοποιήσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού…
Ο τρόπος που λειτουργούμε, που δουλεύουμε, αυτοί που είμαστε, τα όσα λέμε για το Επιμελητήριο που θέλουμε να οικοδομήσουμε, έχουν προκαλέσει εντύπωση, ενδιαφέρον και «ρεύμα» προς τον συνδυασμό μας. Έχει γίνει συνείδηση πως εμείς είμαστε ομάδα, ομάδα ισχυρή και όχι αρχή ενός!»

Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρης Ραψωματιώτης απευθύνθηκε στους υποψηφίους  και υποστηρικτές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων  Θεοδώρων με τους οποίους είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής.

Και αυτή ήταν συνάντηση δουλειάς. Συνάντηση συνεργασίας. Συνάντηση προγραμματισμού της επόμενης ημέρας! Γι’  αυτό το νέο ξεκίνημα, ο Δημήτρης Ραψωματιώτης και η ισχυρή του ομάδα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν, έτοιμοι να πετύχουν!

Προσηλωμένοι στο στόχο τους, υποψήφιοι και επικεφαλής, μένουν μακριά από αντιπαραθέσεις και επιθέσεις που γεννιούνται ετούτες τις τελευταίες κρίσιμες ώρες για να πολωθεί έντεχνα το προεκλογικό κλίμα, και προετοιμάζουν το «αύριο» του θεσμού.

Αναλώνουν δυνάμεις  μόνο σε σχέδιο και προτάσεις !

Αυτό έκαναν και το απόγευμα της Παρασκευής, μένοντας όχι στους στενούς τοίχους του χώρου της συνάντησης, αλλά βγαίνοντας στην αγορά, συναντώντας επιχειρηματίες για περισσότερες από 2 ώρες, συνομιλώντας μαζί τους, καταγράφοντας ζητήματα και μεταφέροντας όραμα και προτάσεις.

Είναι άλλωστε η προσωπική επαφή και η συνομιλία που ο επικεφαλής και ο συνδυασμός ακολουθούν σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, που έχουν δημιουργήσει το ρεύμα υποστήριξης που καταγράφεται σε ολόκληρο το νομό, ιδιαιτέρως όμως στο Λουτράκι, σε μια πόλη που απείχε και αδιαφορούσε για τις επιμελητηριακές εκλογές και τούτο αντικατοπτριζόταν με χρώματα μελανά στα ποσοστά συμμετοχής των επιχειρηματιών.

Οι υποψήφιοι του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, επιχειρηματίες αγαπητοί και επιτυχημένοι αλλά και ο επικεφαλής, Δημήτρης Ραψωματιώτης, με τη συνεχή παρουσία του στο δήμο, κατόρθωσαν αυτή η πραγματικότητα ν’ αλλάξει. Οι εκλογές του Επιμελητηρίου είναι πλέον θέμα συζήτησης στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Είναι θέμα συζήτησης το σχέδιο του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» για το νέο Επιμελητήριο, για το ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει στο μέλλον των κορινθιακών επιχειρήσεων!

Το Λουτράκι έδειξε την Παρασκευή, πώς όχι μόνο μετέχει σε αυτές τις εκλογές αλλά και πως στηρίζει «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και την ισχυρή του ομάδα!
Γιατί για την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», το Επιμελητήριο δεν είναι βήμα, είναι Προορισμός!
Και οι επιχειρηματίες το έχουν καταλάβει!















 

   

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουμε τώρα δυο μήνες μα αυτό το επιμελητήριο…!
    Εγώ σαράντα περίπου χρόνια επαγγελματίας δεν τους ήξερα-ούτε αυτοί με ήξεραν…!!
    Μόνο κάθε 1—3 εμφανιζόταν ο κλητήρας τους με το τσαντάκι και μας έπαιρνε 10-20 τον μήνα….
    Τώρα φαίνεται αναβαθμίστηκε και είναι πολλά τα λεφτά…??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog