Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χρήστος Γκότσης : Yποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα για το Επιμελητήριο

- Advertisement -

 Με τόλμη και αποφασιστικότητα δημιουργούμε Επιμελητήριο Συμμετοχικό και Ισχυρό

Για την επιβεβλημένη αλλαγή στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και τον χαρακτήρα που θα πρέπει να αποκτήσει ο φορέας έναντι των μελών και των επιχειρήσεων μελλοντικά, μιλά ο υποψήφιος του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ραψωματιώτη, Χρήστος Γκότσης.

«Χρειάζεται τόλμη η αλλαγή στο Επιμελητήριο και εμείς την έχουμε!»

Αυτές οι εκλογές αποτελούν στοίχημα για όλους εμάς που έχουμε επιχείρηση στην Κορινθία και όχι μόνο θέλουμε να τη διατηρήσουμε, αλλά να την εδραιώσουμε και να την εξελίξουμε. Η αλλαγή στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι επιβεβλημένη. Όλοι εμείς, τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει έναν φορέα που ορίζεται από ένα «σύστημα ολίγων», ένα σύστημα στο οποίο οι «πολλοί» καλούνται μόνο να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, ουδέποτε όμως να γίνουν κοινωνοί των δικαιωμάτων τους. Αυτό δεν είναι το Επιμελητήριο που θέλουμε, δεν είναι το Επιμελητήριο που μας αρμόζει και φυσικά δεν είναι το Επιμελητήριο που θα βοηθήσει τις δουλειές μας να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Στον συνδυασμό που επέλεξα να είμαι υποψήφιος υπάρχει η φιλοσοφία των πολλών! Η φιλοσοφία της συμμετοχής, η φιλοσοφία της δράσης του Επιμελητηρίου για το ουσιαστικό όφελος των επιχειρήσεων.

Για τις αλλαγές που χρειάζονται απαραίτητη είναι η τόλμη! Σαν επιχειρηματίας έχω τολμήσει και έχω κατορθώσει να δημιουργήσω μια επιχείρηση γνωστή και υπολογίσιμη και εκτός Ελλάδας. Αυτό χρειάζεται και στο Επιμελητήριο, και θεωρώ πως ο Δημήτρης Ραψωματιώτης μαζί με όλους εμάς που απαρτίζουμε την ισχυρή του ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε! Η ισχύς άλλωστε έρχεται εν τη ενώσει»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog