Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ : Επιβεβλημένη η εκλογή του !!

- Advertisement -

Τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας, αναρωτήθηκαν πολλοί όταν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πριν απο καιρό…

Ενα απλό παιδί, με ένα δικό του λαϊκό στυλ, είναι πολύ αρεστός στην νεολαία, περίεργος αν δεν τον γνωρίσεις απο κοντά, αυθεντικός,αγωνιστής !

Ο Δημήτρης Μπίτζιος, ασχολείται με τις επιχειρήσεις επιτυχώς από μικρό παιδί.Στο αίμα του κυλάει το επιχειρείν και είναι ο άνθρωπος, ο πρώτος που προασπίζεται τα συμφέροντα των συγχωριανών του, ο πρώτος που τρέχει να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη .
Είναι ο Δημήτρης που δε μασά τα λόγια του, είναι ένας οδοστρωτήρας που στο πέρασμά του εξαφανίζει τη λαμογιά, την αυθαιρεσία, την  υστεροβουλία,  και οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον τόπο του.
Δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος . Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κοινό καλό , το καλό των πιο φτωχών και λαϊκών στρωμάτων επειδή θεωρεί και γνωρίζει πως η κρίση έχει φέρει ανθρώπους σε απόγνωση

Ο Δημήτρης Μπίτζιος τιμά το λόγο του. Υποσχέθηκε στον Δημήτρη Ραψωματιώτη ότι θα είναι μαζί του υποψήφιος και έτσι έπραξε.
 Του το ζήτησαν επαγγελματίες της περιοχής του να τους εκπροσωπήσει και
Πίστεψε στην ανάγκη να εκφράσει τους μικρούς επαγγελματίες που δεν είχαν ποτέ φωνή στο Επιμελητήριο.

Σε λίγες μέρες, την Κυριακή δηλαδή, θα διενεργηθεί η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Η εκλογή του θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Ο Δημήτρης Μπίτζιος έκανε και κάνει ένα καθαρό προεκλογικό αγώνα!!.Οσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε πως θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να εφαρμόσει και να υλοποιήσει όσα οραματίζεται. Αυτό το ξέρουν και οι πολιτικοί του αντίπαλοι

Είναι ίσως ο μοναδικός από όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, που υποστηρίζεται ανοιχτά από επαγγελματίες οι οποίοι στέκονται εξ αρχής στο πλευρό του, πριν καν ανακοινωθούν οι υπόλοιπη. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη όλων των Κορινθίων στο πρόσωπό του

Δεν θα τον ακούσετε σε βαρύγδουπες δηλώσεις και όμορφα λόγια ή ξύλινη γλώσσα,  ποτέ !
Απλά, καθαρά και αυθεντικά σε κοιτά στα μάτια και σου λέει την άποψή του

Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα του που αναγνωρίζουν ακόμα και όσοι δε συμπορεύονται μαζί του

Ο Δημήτρης Μπίτζιος είναι ο πιο γνήσιος εκφραστής των αληθινών λαϊκών συμφερόντων, για αυτό και η εκλογή του είναι επιβεβλημένη.

(αφορμή γιαυτό το άρθρο, στάθηκε η άποψη του streetlife !!)

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog