Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οικογενειακό Επίδομα: 70.000 τρίτεκνοι και πολύτεκνοι χάνουν τα χρήματα

- Advertisement -

Τέλος το Οικογενειακό Επίδομα για δεκάδες χιλιάδες που σήμερα παίρνουν το βοήθημα για τα παιδιά. Τα εισοδηματικά κριτήρια αποκλείουν πολλούς και ειδικά όσους έχουν μεγάλες οικογένειες…

Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι, όμως το Οικογενειακό Επίδομα χάνεται και για όσους έχουν ένα μέσο εισόδημα.

Για παράδειγμα ενώ τα ποσά για ένα δύο παιδιά αυξάνονται, δεν θα το δικαιούνται όσοι έχουν ένα παιδί και εισόδημα (φορολογητέο) πάνω από 22.751 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν δύο παιδιά και εισόδημα 26.751 ευρώ και πάνω.

Άδικο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι μειώνεται από τις 45.000 ευρώ στις 34.000 ευρώ το πλαφόν του εισοδήματος για οικογένειες με τρία παιδιά, ενώ χάνουν 2.000 ευρώ τον χρόνο οικογένειες με τέσσερα παιδιά και εισόδημα άνω των 34.001 ευρώ τον χρόνο.

 Οι άνθρωποι αυτοί μέχρι τώρα λάμβαναν 2.000 ευρώ εφόσον είχαν εισόδημα ως 48.000 ευρώ τον χρόνο. Μειωμένο είναι και το εισοδηματικό κριτήριο για όσους έχουν πέντε παιδιά. Μέχρι τώρα λάμβαναν το βοήθημα όλοι όσοι είχαν εισόδημα μέχρι 52.000 ευρώ, ενώ πλέον μπαίνει όριο στα 39.000 ευρώ.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι κι αλλιως αυτος ειναι και ο… ιερος σκοπος των ξενων αφενταδων μας και των ντοπιων πολιτικων-υποτακτικων τους. Να καταστει δηλαδη σε μερικα χρονια το Ελλαντα μια χωρα γεροντων και λαθρομεταναστων μεχρις οτου εξαφανιστει εντελως απο τον χαρτη ο Ελληνικος πληθυσμος..

  2. 1:23 μ.μ. σώπα ρε μεγάλε, οι ξένοι σου φταίνε τώρα? Αν δεν προσλάμβαναν πέρυσι οι συριζαίοι καμιά 50αριά χιλίαδες ημετέρους δημ. υπαλλήλους, θα σου έλεγα εγώ πως θα έφταναν και θα περίσσευαν τα χρήματα για τα εισοδήματα πολυτέκνων. Μήπως και αυτό το ζήτησαν οι Ευρωπαίοι? Ξύπνα ρεεεεεεεεε!

  3. 6.Ο5 μ.μ. Σωστος. Ναι οντως σε τουτη την χωρα οι συριζαιοι εκαναν μοναχα προσληψεις δημοσιων υπαλληλων ενω αντιθετως οι προηγουμενοι πρασινομπλεδες ηγετες επι 4Ο χρονια εκαναν κανονικο νοικοκυρεμα και ηταν για την Ελλαδιτσα εθνικοι ευργετες, ενω και οι ξενοι απεναντι μας ειναι τα πουλακια μου αθωες περιστερες…

  4. 6:05 μ.μ. Ο 1:23 εχει απολυτο δικιο ετσιθ θελουν να κανουν την Ελλαδα οσο για τα επιδοματα δεν μπορει καποιος που εχει 3 παιδια να βγαζει το χρονο 35.000 ευρω και να παιρνει και επιδομα 1750 στεροντας το απο καποιους αλλους που τους εχουν πετσοκοψει τα παντα για να περνουν επιδοματα αυτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog