Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συμβόλαιο τιμής υπέγραψε για το Επιμελητήριο απόψε το βράδυ ο Δ. Ραψωματιώτης (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Συμβόλαιο τιμής υπέγραψε για το Επιμελητήριο απόψε το βράδυ ο Δ. Ραψωματιώτης..

«Είναι οι στιγμές εκείνες που πραγματικά αισθάνεσαι δικαίωση. Όταν αντικρίζεις τον κόσμο να κατακλύζει την αίθουσα, τότε ξέρεις πώς κάτι έκανες καλά!»

Αυτά ήταν τα λόγια καρδιάς του Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρη Ραψωματιώτη απόψε το βράδυ στο Επιμελητήριο Κορινθίας, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής του ομιλίας και της παρουσίασης της ισχυρής του ομάδας για τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία! Για τον Υποψήφιο Πρόεδρο το Επιμελητήριο είναι αφετηρία και προορισμός! Από το Επιμελητήριο ξεκινά και σε αυτό καταλήγει. Η προσπάθεια, το σχέδιο, η συστράτευση και ενοποίηση δυνάμεων, το όνειρο πως ο θεσμός μπορεί να είναι «βάλσαμο» για τον Επιχειρηματία της Κορινθίας!

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης πλαισιωμένος από τους 58 υποψηφίους του, έδωσε σε αδρές γραμμές τους βασικούς άξονες της διοίκησης που θέλει να φέρει στο Επιμελητήριο. Τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος και ο συνδυασμός, όλα όσα είναι έτοιμος να υλοποιήσει από την επόμενη κιόλας ημέρα!

Είναι ένα συμβόλαιο τιμής που απόψε το βράδυ υπεγράφη!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog