Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρωμα γυναίκας …στο Επιμελητήριο ! Η Λουτρακιώτισσα υποψήφια

- Advertisement -



Ιωάννα Λιάκου – Διανομή κι εμπορία ειδών κουρείου – κομμωτηρίου
Υποψήφια στο Τμήμα Μεταποίησης..
Να επιχειρεί ήταν πάντα φιλοδοξία της.

Στόχος; Να επιχειρεί με δικά της προϊόντα!

Το 1992 κατόρθωσε να υλοποιήσει το όνειρό της ανοίγοντας την πρώτη της επιχείρηση αλλά και το στόχο της, αφού κατασκεύαζε η ίδια τα κεραμικά που εμπορευόταν!

Η κ. Ιωάννα Λιάκου, δραστήρια ως άνθρωπος και τολμηρή ως επιχειρηματίας, δε δίστασε  ν’ αλλάξει αντικείμενο και κλάδο και να μεταπηδήσει από τα κεραμικά, στα είδη κομμωτηρίου, επιχείρηση την οποία διατηρεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Κατουνίστρα του Λουτρακίου.

 Με ενεργό δράση στην Ελλάδα αλλά και εξαγωγές σε Κύπρο και Ρουμανία, κατόρθωσε την τελευταία τριετία να δημιουργήσει τη δική της «ετικέτα» με την επωνυμία «Marras For Men», ανοίγοντας μια νέα προοπτική στην επιχείρησή της, προσοδοφόρα όπως θα πει σήμερα, αφού οι δείκτες των κερδών παρουσιάζουν σταδιακή άνοδο !

«Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά μου» θα παραδεχτεί, κατορθώνει ωστόσο να βρίσκει πάντα χρόνο για τις ορειβατικές της εξορμήσεις, για τις κοινωνικές της δράσεις, για την ενασχόλησή της με τις τέχνες, τον πολιτισμό και τη μουσική, στοιχεία, τα οποία – ως λέει – προάγουν την κοινωνία μας και προς τούτο η ίδια στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, προωθώντας τη συμμετοχή και ενασχόληση και άλλων ανθρώπων.

Στο Επιμελητήριο δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κατέλθει ως υποψήφια, μάλιστα δηλώνει απογοητευμένη από το ρόλο του φορέα έως σήμερα, επικεντρώνοντας τη δυσαρέσκειά της στη μη ενημέρωση για προγράμματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τη στήριξή τους.

Η παρότρυνση φίλων αλλά και οι θέσεις του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», την έπεισαν να μετάσχει στις εκλογές επιδιώκοντας ένα Επιμελητήριο βελτιωμένο, ένα Επιμελητήριο το οποίο θα παρέχει πληροφορία, στήριξη, εκπαίδευση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog