Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε δύο διεθνείς εκθέσεις ο Τουρστικός Οργανισμός Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έλαβε μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση τουρισμού GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία 2- 3 Δεκεμβρίου 2017… Η επιλογή της συγκεκριμένης έκθεσης γίνεται στο πλαίσιο του ανοίγματος στην Πολωνική αγορά και της έλευσης των μεγαλύτερων tour operators αυτής (Ithaca, Rainbow) στην περιοχή μας. Οι συνεργασίες αυτές ξεκίνησαν το 2015 με τη συμμετοχή στην 1η έκθεση GRECKA PANORAMA και έχουν πλέον γιγαντωθεί με διπλασιασμό των κρατήσεων το 2017 και αυξημένες προκρατήσεις για το 2018.


Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε η κα Σοφία Φιλιππίδου, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Κορινθίας. Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενήθηκε στο Stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα λάβει μέρος για 2η φορά στην έκθεση GREEK TOURISM EXPO, τη διεθνή τουριστική έκθεση που διοργανώνεται στην Αθήνα, 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo.

 To 2017 η έκθεση φιλοξενεί 150 Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες από όλο τον κόσμο. Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα φιλοξενηθεί στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα συμμετέχει στις B2B συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 08/12 με την εκπρόσωπό του, κ. Βιβή Γιαλού, Marketing Manager του Οργανισμού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog