Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άκρως γιορτινό και όμορφο το Λουτράκι (Εικονες)

- Advertisement -

Το Λουτράκι, φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα…




- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα ωραία και προσεχτικά φτιαγμένα αλλά έχω μια απορία?!!Τον Άγιο Βασίλη ποιος θα τον κάνει!?? Να μου πει αν ξέρει κάποιος!!νούμερα ξέρω ποιον θα μου πείτε

  2. 6:02 μ.μ. Γιατί ειναι ο κεντρικοτατος δρομος μας ρε φιλε. Εσυ θες ο Γκιωνης να σου στολισει και καθε σοκακι? Μετα θα ελεγες: κοιτα που πηγαν και πεταχτηκαν τα λεφτα του δημου. Ελεος πια. Πες και κανα μπραβο οπου αξιζει.

  3. Αδερφε αυτός που γραφει με κεφαλαία (νούμερο με κεφαλαία) το μπράβο δεν το έχει στο λεξιλόγιο του. Γκρίνια μιζέρια και χολη για όλους και για όλα αφού τον ξέρεις μην χαλάς την ηρεμία σου. Τώρα θα μου απαντήσει και θα κάνουμε όργια πάλι.τα φωτα παντός είναι πολλή ωραία σε όσους τα έχω δείξει εδώ στην ουαλλια έχουν εκπλαγεί

  4. Σε ρωτησε τιποτε κανεις εσενα 5,21? Τι θες και ανακατευεσαι στην κουβεντα και αντιπαραθεση που εχω με τον 6,02? Κοιτα τη δουλεια σου και τον ολυμπιακο σου και μην ξανανακατευτεις. Αν θα πει η δεν θα πει μπραβο το παιδι, εσενα δεν σε αφορα. Γκεγκε?

  5. Ρε 5,21, σε ρωτησε κανεις εσενα? Τι θες και ανακατευεσαι στην κουβεντα και αντιπαραθεση που εχω με τον 6,02? Κοιτα τη δουλεια σου και τον ολυμπιακο σου και μην ξανανακατευτεις. Αν θα πει η δεν θα πει μπραβο το παιδι, εσενα δεν σε αφορα.

  6. Τραβα στο λιμάνι να δεις άμα κουνιούνται οι βαρκες ρε. Όχι θα σε αφήνουμε να λες τα κουλα σου και δεν θα σου απαντήσω και να πάρω και το μέρος καποιου που σου κάνει μια σωστή παρατήρηση.

  7. Το δικό μας το λιμάνι νούμερο που το πιάνει και ο αέρας. Στα άλλα τα λιμάνια που είπες έχει απαγκιο και δεν φυσάει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog