Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατηγορήθηκε μεν, δικαιώθηκε δε, ο Γιώργος Ρουμελιώτης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

- Advertisement -

Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ΄ αριθμ. 19/2.10.17 απόφαση της Α΄ Ειδικής Επιτροπής του άρθρ. 152 του Ν. 3463/06 έγινε δεκτή η προσφυγή μας κατά της απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,..
Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου με την οποία είχε ακυρώσει την υπ΄ αριθμ.12/2017 απόφαση μας περί διορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου επί προκαταρτικής εξέτασης μελών του Δ.Σ. του Φορέα μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είχε προσφάτως χρησιμοποιηθεί ως σπέκουλα από μερίδα τοπικών ΜΜΕ προκειμένου να λοιδορήσουν και να συκοφαντήσουν τη λειτουργία του Φορέα μας χρησιμοποιώντας έναν οχετό ύβρεων και προσβολών τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για τα μέλη του Δ.Σ.

Δυστυχώς, η απάντηση που είχαμε αποστείλει σε τοπική εφημερίδα, που είχε αναγάγει σε σημαία το συγκεκριμένο θέμα, δεν δημοσιεύθηκε λόγω μεγάλου όγκου, σύμφωνα με τον εκδότη της, τη στιγμή που σε προηγούμενο φύλλο της ίδιας εφημερίδας υπήρχε δισέλιδο αφιέρωμα ύβρεων και προσβολών για τη λειτουργία του Φορέα μας. Προφανώς, η ύβρις και το ψέμα καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο και κολλούν καλύτερα από ότι η αλήθεια. Μόνο τη λύπη μας μπορούμε να εκφράσουμε για το τρόπο που ορισμένοι χειρίζονται την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι, για όλα τα θέματα που έχουμε κατηγορηθεί και έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και έχουν δικαιώσει πλήρως, με αποφάσεις τους, τις ενέργειες του Φορέα μας. Δυστυχώς όμως, η δικαίωση αυτή ουδέποτε έτυχε της ίδιας δημοσιότητας γιατί προφανώς η αλήθεια ενοχλεί.

Εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να υπηρετούμε τη θέση στην οποία έχουμε ταχθεί και επιφυλασσόμεθα για τη λήψη των όποιων ενεργειών μας προς αποκατάσταση της τιμής και υπόληψης μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog