Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017

- Advertisement -

“Μαγικές γιορτές στο Λουτράκι”  στην κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων….

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι εσύ εδώ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Πόσο πικρόχολος εισέ ρε φουκαρα να τα κατακρίνεις όλα. Χρονιαρες μέρες έρχονται και εσύ εκεί να τρωγεσαι με τα ρούχα σου.

  2. Συμφωνω απολυτα με το σποτ!!!
    Ενας δρομος για τα αυτοκινητα! Οχι για τους ανθρωπους. Που να παιξουν τα παιδια; που να κανουν βολτα οι επισκέπτες; Και στο κατω κατω ας πανε στη Κορινθο που εχει και πεζόδρομους!

  3. Αντρεα φιλε μου τι κανεις? Ο συνομιλικος σου ειμαι και βρεθηκα σημερα στα μερη σας. Κατσαμε για μαμ φαταμ αλλα συναμα και για ραχατι στο ηλιοβασιλεμα στο εστιατοριο Μαιστραλι. Ωραιο και το χειμωνα το Λουτρακι και καλλιστα θα μπορουσε να τραβηξει, γιατι οχι, και χειμερινο τουρισμο η ευρυτερη αυτη περιοχη που ειναι γεματη με φυσικες ομορφιες, τοπια, αξιοθεατα, αρχαια μνημεια, ομως διαπιστωσα πως λιγα ηταν τα ανοικτα ξενοδοχεια και ακομη λιγοτεροι οι επισκεπτες της πολης..

  4. Είναι όπως τα λες κάνουν και λίγο κρατη για να βγουν τις γιορτές. Και εμένα μου αρέσει το χειμώνα και δόξα το θεό ερχομαι και χειμώνα ταχτικα. Εκεί με τα spa μπορούν να κάνουν κάτι για χειμώνα από ξένους αλλά και Έλληνες .Καλές γιορτές να έχεις άμα δεν τα πούμε σε άλλο αθρο

  5. Επισης και σε σενα Αντρεα καλες γιορτες και μια καλη χρονια και να μαστε καλα να συνεχισουμε να τα λεμε. Φανταζομαι οι περιοχες της Βρετανιας θα ειναι το κατι αλλο τωρα τα Χριστουγεννα αν και σαν την Ελλαδιτσα μας πουθενα..

  6. Για την κονόμα όλα αδερφε τουλάχιστον εμείς πιστευουμε στη γέννηση του Χριστού αυτή στα έσοδα και πως να τα αρπαξουν από το κοσμάκη που πιστεύει μόνο στον άγιο Βασίλη μετά δωρα μόνο!!Καλές γιορτές με υγεία και καλυτερες μέρες στη πάνάθά σου

  7. Ευχαριστω και για τις ευχες σου στην Παναθα, ομως πολυ δυσκολα θα μπορεσουμε να σηκωσουμε κεφαλι, βλεπεις εχει μπλεξει η ομαδα με κατι ανεκδιηγητους και καραγκιοζηδες τυπους που την χρεοκοπησαν οδηγωντας την στο σημερινο της καταντημα. Να κατι ας πουμε σαν την Ελλαδιτσα ετσι και ο Παναθηναικος βιωνει το δικο του μνημονιο-μαρτυριο, προδομενοι αντιστοιχα και οι 2 τους απο τους αχρηστους και ανικανους πρωθυπουργους και προεδρους τους..

  8. Σωστό όπως το εγραψες με μια σημαντική διαφορά
    Τον πρωθυπουργό το ψηφίζουμε τον πρόεδρο οχι!!Άμα βάζανε τους παναθηναικους να ψηφίσουν πρόεδρο, τοτον Μαρινακη θα βγαζανε. Τον βαρδινογιανη η γιανακοπουλο μπορεί να σώσει τη παναθα που λέει και ο φίλος μου ο Λεανης στο gazzeta

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog