Το τμήμα Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου για ακόμη μια φορά πρώτο στην εμπιστοσύνη των αθλητών αλλά και των γονέων μιας και φέτος εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές ασχολούνται με τον κλασικό Αθλητισμό στην περιοχή μας. Τμήματα Junior, Υποδομής , Ακαδημιών, ..
Προαγωνιστικής & Αγωνιστικής Ομάδας(Ρίψεις-Δρόμοι-Άλματα-Σκυταλοδρομίες), Τμήμα Running-Eνδυνάμωσης Ενηλίκων και το τμήμα Περαχώρας σας περιμένουν να δοκιμάσετε τον Βασιλιά Των Ολυμπιακών Αγώνων, το Στίβο.

 Ο Όμιλος μας, με μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο με αθλητές στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, έχει ως στόχο την ενασχόληση της νεολαίας πρώτα με το Μαζικό Αθλητισμό φέρνοντας παιδιά στο στάδιο και μετέπειτα με τον Πρωταθλητισμό με ταλέντα του τόπου μας από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής επίσης από την περιοχή μας.

Θέλουμε την στήριξη των αθλητών, των γονέων, των φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας για να συνεχίσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα μέσα από τον Αθλητισμό, διδάσκοντας στους μικρούς αθλητές το πάθος και την αγωνιστικότητα του Κλασικού Αθλητισμού, του Βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες ΚΤΕΟ Πιτσάκης στον Ισθμό , την Α.Ε. Διωρύγος Κορίνθου για την έμπρακτη στήριξη τους στην προσπάθεια μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας καλέσουμε όλους στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/12 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στις 19:00.

 Τελειώνοντας και αυτή η χρονιά έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια και σας ευχόμαστε, Καλές Γιορτές  και με Υγεία σε όλο τον κόσμο!!!