Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Λουτράκι με τα “γιορτινά” του !!

- Advertisement -


Τα «γιορτινά» του φορά ήδη το Λουτράκι εν όψει της εορταστικής περιόδου που θα κορυφωθεί με τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων…Ζήτησα από το φίλο μου το Βασίλη, να έρθει και να φωτογραφίσει το στολισμένο μας Λουτράκι!
Και ο Βασίλης μας χαρίζει  τις φωτογραφίες του..Μαγικές !

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Λουτράκι (φώτο)

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοιο φωτισμό μόνο η ονομαστη Oxford Street έχει μάγκες μου.δεν κάνω πλακα.και εδώ στο Κάρντιφ και Νιουπορτ και σε άλλα μέρη που έχει τύχη να πάω Χριστούγεννα(εξετερ και Ρέντινγκ)είναι στολισμένο μόνο ο εμπορικός δρόμος τις πολης. Κανένα χοντρό έχετε να κάνει τον άγιο Βασίλη η να έρθω εγώ!??

  2. Αντρεα μου εισαι… σαμποτερ και θα σε προβοκαρω λιγακι! Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? Οταν προτρεπεις να βρεθει χοντρος για να κανει τον Αγιο Βασιλη δινεις ευθεως πασα και σχολια για Μαρινακη! Ασε που αυτη η μεταμφιεση θα του πηγαινε του συγκεκριμενου χοντρου "γαντι"! Αρε Βαγγελη αμα εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους οχθρους!!

  3. Έβαλα το τυράκι στη φάκα να το πιάσω το ποντικάκιΧαχα πλακιτσα να κάνουμε αδερφε σε λογικά πλαίσια γιατί κάτι άλλα ποντικακια η στη φάκα θα πιαστούν η θα τα φάει ο γάτος ο ουαλλος. Μέχρι και άγιο Βασίλη θα τον κάνουμε το πρόεδρο θα μου τον κουρασεται πάλι αντέ γεια μας

  4. Είναι ομολογουμένως μια πολύ καλή προσπάθεια. Ο στολισμός είναι πολύ ωραίος. Αυτό που μένει είναι να έχουμε και επισκέπτες να τον απολαύσουν διότι διαφορετικά θα μας μείνουν μόνο τα έξοδα.
    Αν αυτή η καλή προσπάθεια δεν συνοδευτεί από έργα ανάπτυξης του τουρισμού δυστυχώς θα μείνει μια ωραία ανάμνηση.

  5. Όλα θα γίνουν παίδες λίγο να κόψετε την γκρίνια μερικοί και θα κάνουν πράγματα για το τόπο. Αυτά γίνονται όταν μπλεχτείς με τα κοινά δεν μπορεί να είναι ικανοποίημενοι όλοι θα υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις και παράπονα. εσυς νομιζεται ότι ο καθε δήμαρχος και το συμβούλιο δεν θέλουν να βοηθήσει το τόπο?!!Μετά από χρόνια όταν θα υπάρχει ίσως ένας άλλος δήμαρχος θα βρεθει κάποιος να πει που εισέ ρε Γκιωνη όπως λέτε τώρα που εισέ Παύλου που εισέ Γιωτακη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog