Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις, λέει ο πρωθυπουργός

- Advertisement -

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός με αφορμή ερώτημα που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου, ..
σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του κ. Μητσοτάκη και τη δέσμευσή του περί μείωσης φόρων. Είπε: «Ο κόσμος καταλαβαίνει. Η μόνη αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του κ. Μητσοιτάκη είναι ότι σκοπεύει να κόψει μισθούς και συντάξεις να λεηλατήσει ότι ξαναχτίσαμε εμείς τόσα χρόνια.

Θα περικόψει δικαιώματα και να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις. Με αυτό τον τρόπο ίσως να εξοικονομήσει χρήματα για να μειώσει κάποιους φόρους από τα υψηλά εισοδήματα γιατί αυτή είναι η έγνοια του. Δεν πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα το επιτρέψει αυτό».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση των δηλώσεων Τσίπρα αναφορικά με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. να μειώσει τους φόρους, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Σύμφωνα με το λεξικό δέσμευση σημαίνει «η ανάληψη της ευθύνης να τηρήσει κάποιος τις υποσχέσεις του». Όλοι οι Έλληνες ξέρουν πια ότι η λέξη αυτή είναι παντελώς άγνωστη στον κ. Τσίπρα. Για να τον βοηθήσουμε να καταλάβει, είναι η ακριβώς αντίθετη από τη λέξη «kolotoumba» που ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει στο παγκόσμιο λεξικό».

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τσούζει τσίπρααααααααααααααααααααα…Φυσικά απολύσεις, γιατί όλους αυτούς τους βολεμένους τους πληρώνουμε εμείς με αυξήσεις φόρων.

  2. Αυτο αγαπητε 1.27, αποκαλυπτει και την πολιτικη που θα ακολουθησει προεκλογικως. Διορισμους και παλι διορισμους για εξασφαλιση ψηφων. Αν εσυ δεν εχεις προβλημα αυξησεως φορων για να πληρωνονται οι διορισμενοι ημετεροι, εχουμε οι υπολοιποι. Η ΕΕ ειχε δηλωσει οτι δεν ειναι αυτη που ζητησε αυξηση ΦΠΑ κλπ, αλλα ο Τσιπρας. Η ΕΕ ειχε ζητησει μειωση δημοσιων υπαλληλων. Αρα η αυξηση τους (60.000 μονο περυσι) επιβαρυνει την τσεπη μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog