Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eγκριση πίστωσης ύψους 62.000 ευρώ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για εργασίες αποκατάστασης ζημιών του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου.

- Advertisement -

Μετά από διαρκείς κι εντατικές προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Τσόγκα, Μ.Θελερίτη και Γ.Ψυχογιού εγκρίθηκε, απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης-Διαφάνειας και Ανθρ. Δικαιωμάτων,..
πίστωση ύψους 62.000 ευρώ για εργασίες επισκευής του Δικαστικού μεγάρου Κορίνθου. Οι εργασίες έχουν στόχο να αποκατασταθούν οι φθορές και να αρθεί η οποια επικινδυνότητα για τους εργαζόμενους στο δικαστικό μέγαρο αλλά και για τους πολίτες.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν επισκευές της βλαβείσας τοιχοποιϊας, των επιχρισμάτων και των γύψινων ταινιών, την μόνωση των κουφωμάτων κ.α

Η επισκευή του Δικαστικού μεγάρου Κορίνθου ήταν χρόνιο αίτημα τόσο των δικαστικών λειτουργών και υπαλλήλων όσο και του Δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου. Με συντονισμένες προσπάθειες από πλευράς και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθία,ς εγκρίθηκε η πίστωση των 62.000 ευρώ προς αποκατασταση των ζημιών και αναμένεται πλέον η δημοπράτηση του έργο.

Κόρινθος,15/12/2017
Γραφείο Τύπου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog