Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου προσφέρει 220 γεύματα αγάπης !!!!!

- Advertisement -

Μη μας ρωτήσετε που το μάθαμε! Ο ίδιος παρακάλεσε να μην μαθευτεί. Εμείς όμως το μάθαμε από τους “φτερωτούς” μας φίλους..
και νομίζουμε πως ο Αντιδήμαρχος καλά κάνει και δεν το δημοσιοποιεί, αλλά επίσης θεωρούμε  πως τέτοιες πράξεις πρέπει να αναφέρονται και να επιβραβεύονται.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κώστας Παντελέου λοιπόν, προσφέρει 110 γεύματα αγάπης τα Χριστούγεννα και 110 γεύματα αγάπης την Πρωτοχρονιά (με δικά του έξοδα)   στον πατέρα Νικόλαο Βασιλόπουλο εφημέριο του Ι.Ν Παναγίας Γιάτρισσας, ο οποίος θα τα διανείμει

Στην πράξη λοιπόν ανθρωπιά και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο!



Σχόλιο
Καλές οι ευχές, αλλά υπάρχει κόσμος που υποφέρει, που δεν έχει φαγητό αυτές τις Αγιες μέρες και πρέπει ο καθένας μας, όσο μπορεί να προσφέρει. 

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά μπράβο και να είναι πάντα υγιέστατος ο κύριος παντελεου!!καλές γιορτές για όλο τον κόσμο με υγεία.ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

  2. Κώστα έχεις αρχίσει δυναμικά να μπαίνεις στις καρδιές όλων μας. Θυμάμαι στην πρώτη σου ομιλία στο δημοτικό συμβούλιο ήσουν αγχωμένος. Στα παλαιά μου τα υποδήματα αν μπορείς ή δεν μπορείς να μιλήσεις καλά. Από λόγια χορτάσαμε, πράξεις θέλουμε. Και δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος των πράξεων. Τα συγχαρητήρια όλων μας και τις ευχές μας για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, ειρήνη και πρόοδο.

  3. Αυτό το σχόλιο δεν το έχω γράψει εγώ. Κάποιος έβαλε το όνομα μου. Αν μπορείτε στο μπλοκ να βρειτε τη έγινε η κάποιο λάθος έχει γίνει. Δεν είχα κάνει κάποιο σχόλιο σε αυτό το αθρο. Το Κωστάκη δεν το ξέρω το παιδί για να κάνω κάποιο σχόλιο αλλά παρακολουθω τα πράγματα που κανει ταχυτατα και χωρίς πολλά λόγια και είναι και αγαπητός από πολλούς σχολιαστες στο μπλοκ

  4. ΥΓ αυτός ο θρασυτατος που εκτός ότι κρύβεται στην ανωνυμία χρεισημοποιησε το όνομα μου δεν ξέρω για ποιο λόγο και τη προσπαθει να κάνει.περιμένω απάντηση και ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος με τα σχόλια στο μπλοκ. Ούτε για αστείο μπορεί κάποιος να βαζει αλλου προσώπου όνομα για να δημιουργήσει εντυπώσεις και πρόβλημα!!Πες ότι ο Κωστακης βλέπει το σχόλιο τη θα σκεφτεί όταν κάποιος κάνει αυτό το σχόλιο και επώνυμα. Εσύ που το εγραψες δεν έχεις τα άντερα να κάνεις ότι σχόλιο θες επώνυμα αλλά κρύβεσαι και το χειρότερο βάζεις το όνομα μου .εγώ η το loutrakiblog θα το βρούμε τη έγινε και μετά ψάξε τρύπα να κρυφτείς

  5. ΥΓ. Να το ξαναγράψω γιατί δεν περασε από το μπλοκ. Έλεγα λοιπόν περιμένω από αυτόν που νομιζωντας άμα βάλει το όνομα μου σε σχόλιο του για πλάκα η δεν ξέρω και εγώ για ποιο λόγο να απαντήσει!!Ελπίζω τα παιδια του μπλοκ τώρα που φτιάχνουν το νέο ιστιοτοπο να είχαν κάνει λάθος με τα σχόλια.από μερικούς εδώ μέσα που εχουμε "αρπαχτει "δεν περίμενα να πέσετε τόσο χαμηλά να γράψετε την παπαρια σας και όχι ανωνυμα να βάλετε αλλου προσώπου το όνομα!?πεσε ότι ο κωστακης δει στο αθρο το σχόλιο αυτό, δεν θα πει και με το δίκιο του ποιος είναι αυτός από την Ουαλία που μου κάνει κριτική. Έχει και άλλες φορές δει τα ανώνυμα σας σχόλια αλλά όχι ψευτοεπωνυμο. Άμα έχεις άντερα να ζητήσεις συγνώμη από τον Κωστάκη πρώτα και τους υπόλοιπους στο loutrakiblog !!Για μένα δεν με νοιάζει σε έχω γραμμένο αλλά η εγώ η τοloutrakiblog θα σε βρούμε. Πλακιτσα ειρωνικά και προσωπικά σχόλια δεν με νοιάζει αλλά αυτό ήταν πολλή χοντρό .ελπίζω να μου το περάσετε εκεί στο μπλοκ ένα παρόμοιο με αυτό δεν μου το περασες

  6. Πέραν των μεγάλων σχολίων του φίλου μου νταμαζάκου…!
    Θα κάνω και εγώ ένα σχόλιο για τον φίλο μου Κώστα..
    Φίλε Κώστα όποιες και αν είναι προθέσεις σου…
    Εδώ υπάρχει ένα προβληματάκι..
    Δεν ξέρω ποιος το δημοσίευσε αυτό..?
    Όποιος και να το έκανε έπρεπε να το διαψεύσεις…!
    Διότι εσύ είσαι τώρα δημόσιο πρόσωπο..
    έτσι δεν είναι..??
    Δεν μπορεί για ένα δημ. πρόσωπο να γίνονται αυτά δημόσια…..!
    Διότι αν θέλεις να στο αναλύσω, αυτά μπορεί και να έχουν ψηφοθηρικούς σκοπούς κ.α…!
    Όχι Κώστα μου και για μια μερίδα φαγητό…!!
    Πάνω από όλα ευπρέπεια για αυτούς όπου το παίρνουν…
    και για αυτούς όπου το δίνουν…!!

  7. Οσον αφορα την θεαρεστη πραξη του κυριου Παντελεου, ηδη εξεφρασα τα συγχαρητηρια μου ανωθεν. Αλλα ποιος εισαι εσυ 1.25 που θα δωσεις αυτην την καταπταιστη συμβουλη στον κυριο Παντελεου? Με ποια ιδιοτητα θα τον διορθωσεις και προειδοποιησεις? Του αποτυχημενου που καταφερε να μεινει παντελως μονος του και που τωρα τα Χριστουγεννα θα τσουγκρισει το ποτηρι που κραταει στο αριστερο του χερι με αυτο που κραταει στο δεξι? Εσυ τι αγαθοεργιες εκανες (γενικα στην ζωη σου) για να διορθωσεις τον κυριο Παντελεου????? Ουστ!

  8. Ο "φτερωτός "φίλος φταίει που το είπε στο loutrakiblog. 125 πάντως στο τέλος το χαλασες το σχόλιο για αυτό σε έκραξε ο άλλος. Ας αφήσουμε τη γκρίνια χρονιαρες μέρες και να είναι καλοφαγωτα τα γεύματα στους ανθρώπους που τα χρειάζονται!!κανε το καλό και ριχτο στο γιαλό. Χρόνια πολλά σε όλους

  9. Ναι όλα αυτά για μένα..!
    Η μόνη διαφορά εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορείς να με κρίνεις έτσι…
    Άμα έλθω να σου ζητήσω μία μερίδα φαγητό πέτσα μου.. έτσι..?
    *Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να είναι και ο ίδιος εκεί ,και να μοιράζει το φαγητό…
    (να του έβγαζαν Φώτος..!)
    Και ίσως μερικές γριούλες να του φιλάγανε και το χέρι…!
    Αυτός ο φαρισαϊσμός εμένα μου λείπει, για να καθίσω να σου πω τι καλό έχω κάνει…
    Αυτά είναι για σένα…και κακός δεν έβαλες το ονοματάκι σου να το δει ο Κώστας…
    Άντε ρε χρονιάρα μέρα….
    Τέλος ΄΄Καλά Χριστούγεννα΄΄ σε σένα, και σε όλους..
    και ιδίως στον φίλο μου και νεαρό Κώστα …..!

  10. Και σε σένα καλά Χριστούγεννα, κι ας μην έβαλες εδώ το ονοματάκι σου, αλλά μόνο κατακρίνεις άλλους. Ακούς εκεί, να βγει, λέει, να το διαψεύσει… Άλλο το να μην την πει, άλλο το να την διαψεύσει, αν μαθευτεί. Πω πωωωωωω, κεφάλι άδειο. Εύχομαι να γεμίσει Χριστουγεννιάτικα! Κώστας Αγγελίδης

  11. Ειρηνη ημιν παιδια. Ειναι χρονιαρες μερες. Μην τα βαζουμε τωρα με τον κ. Παντελεου αν επρεπε η δεν επρεπε να βγει στην δημοσιοτητα η καλη του πραξη. Ουτε να τα βαζουμε ο ενας με τον αλλον. Μπορει να κανει Χριστουγεννα-πρωτοχρονια μονος του, αλλα εχει την συμπονοια ολων μας ο κ. αρχοντιδης διοτι ειναι καλος ανθρωπος. Ειναι συνανθρωπος μας ταλαιπωρημενος και ολοι πρεπει να συμπασχουμε και να του συμπαρασταθουμε. Γιαυτο ας του ευχηθουμε να εχει καλα Χριστουγεννα και το νεο ετος να ειναι καλυτερο για αυτον.

  12. Μπορεί ρε 11.22 να σε πήρανε πρέφα, αλλά ακόμη και σε σένα ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος να πέσει στο κεφάλι σου. Με πολύ εκτίμηση, οι φίλοι σου !

  13. Μπράβο…!
    Προτίμησες να αναφερθώ στο ταλαιπωρημένο…….
    Παρά να σβήσεις την ετικέτα ονόματος σε ανώνυμο σχόλιο..
    Χωρίς την έγκρισή του αναφερομένου…!!
    Και πάλι μπράβο αρχιφelle…
    Θα προκόψεις εσύ……!?

  14. 3:56 μ.μ. ούτε γιορτές ούτε τίποτα σέβεσαι εσύ. Θετικά σχόλια σου έκαναν και πάλι προσβήθηκες. Ας δούμε την ταυτότητά σου τότε. Τολμάς? Άντε Χριστουγεννιάτικα ευχόμαστε και σε σένα χρόνια πολλά!

  15. Ημέρα αγάπης σήμερα, χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, κάθε ευτυχία σε όλους, στην δημοτική αρχή, τον κύριο Παύλου, στους Άλεξ, Μίφι, Χαρούλα, τις οικογένειές τους, και στον αγαπητό φίλο Παύλο Αρχοντίδη.

  16. Συγγνώμη Παύλο, όχι ανώνυμος. Ο Κώστας Αγγελίδης είμαι. Δεν ξέρω τι σου λένε οι άλλοι, αλλά από μένα έχεις την πλήρη συμπόνοια και κατανόησή μου. Τόσα πέρασες στην ζωή σου, και εγώ σε καταλαβαίνω όσο λίγοι. Καλές γιορτές και ψηλά το κεφάλι. Μην το κατεβάζεις απέναντι σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Να είσαι υπερήφανος για ό,τι είσαι και να μην ντρέπεσαι κανέναν και να μην κρύβεσαι από κανέναν. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, αγάπη, χαρά, ευτυχία σε όλους!

  17. O.K κε Αγγελίδη μπορείς να μου πεις από που σε ξέρω εγώ εσένα – και εσύ εμένα…..??
    Και μετά θα επανέλθω…
    Για να δούμε το πρόβλημά σου από κοντά….!!

  18. Μωρέ μπράβο χαρακτήρας. Ο.Κ, φτάσαμε μέχρι εκεί ρε Παύλο? Αποποιείσαι το παρελθόν σου? Τους φίλους σου και συναδέλφους σου? Μας ξέχασες τόσο εύκολα και γρήγορα? Φαίνεται, μόνο όταν περνάς από τα μέρη μας, τότε μόνο μας θυμάσαι. Εγώ πάντως σου εύχομαι καλές γιορτές χωρίς άγχη, κλάψα και μιζέρια, παρά μόνο με ευτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog